15.02.2021, 22:58

Золота хвилина доби, коли потрібно загадувати бажання: як її обчислити

Марина Началова | Все новости автора

Езотерики кажуть, що кожної доби настає чарівна хвилина, в яку потрібно встигнути загадати бажання - і тоді воно здійсниться.

Це час називається "золота хвилина доби", передає Час Пік з посиланням на інформацію в ЗМІ.

Розрахувати настання золотої хвилини для будь-якого дня може кожен. З 1 по 24 число місяця це робиться дуже легко: число місяця - це години, порядковий номер місяця - хвилини. Якщо ми збираємося загадати бажання, наприклад, 17 лютого, то робити це потрібно о 17:02, 6 березня - о 06:03 і т.д.

З 25 по 31 число золота хвилина розраховується по-іншому, а точніше, навпаки: порядковий номер місяця - це години, а число - хвилини. Так, 28 березня золота хвилина настане о 03:28.

Фахівці з езотеричних практик запевняють, що щодня всього на 60 секунд відкривається канал зв'язку людини зі Всесвітом. Якщо в цей час загадати заповітне бажання, то його виконання підвищується багаторазово.

Однак потрібно бути обережними, загадуючи бажання в золоту хвилину. По-перше, не можна, щоб загадане шкодило іншим людям, адже Всесвіт обов'язково поверне негатив тому, хто його послав.

По-друге, бажання повинно стосуватися тільки вас і вашого життя. Звичайно, хочеться побажати здоров'я і благополуччя своїм близьким, але вони в змозі подбати про себе самі, тому зосередьтеся на своїх планах і мріях.

По-третє, в формулюванні слід уникати частки "не": Всесвіт може проігнорувати заперечення або зробити все навпаки.

У золоту хвилину потрібно обов'язково налаштуватися на позитив, думаючи про своє бажання, уявляючи, що воно вже збулося.

Це цікаво: Де не можна зберігати гроші: найбільш несприятливі місця в квартирі

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: