16.02.2021, 08:53

"Нова пошта" ввела нові правила для клієнтів: що змінилося

Ольга Романец | Все новости автора
новая почта

З 1 лютого в "Новій пошті" введені нові правила упаковки, які відносяться до більшості категорій відправлень.

Про це повідомляє прес-служба компанії, пердает Час Пік.

"Нова пошта" тепер надає альтернативні варіанти упаковки для більшості типів відправлень. Головне, щоб у них була плоска основа.

За новим стандартом в більшості популярних категорій відправлень змінилися правила упаковки:

Документи.

Для відправки паперових документів перевага віддається конвертам для документів (паперовий або поліетиленовий), для пластикових – конверт з повітряно-пухирчастою плівкою. Раніше для документів товщі 2 см потрібно було використовувати коробку.

Одяг, текстиль, взуття.

Одяг і текстиль до 2 кг і до 40 см транспортується в поліетиленовому пакеті, а понад 2 кг і 40 см – в гофрокартонній коробці або в пакет для відправлень з обов'язково плоскою основою. Раніше весь одяг і текстиль з оціночною вартістю понад 2000 грн відправлялися тільки в гофрокартонній коробці.

Взуття, яке має фірмову коробку, за новими правилами відправляється в пакеті для відправлень або обмотується стрейч-плівкою. Взуття без фірмової коробки відправляється в гофрокартонній коробці. Раніше все взуття з оціночною вартістю понад 2000 грн відправлялося тільки в гофрокартонній коробці.

Телевізори, монітори, радиаторыю.

Якщо оголошена вартість не перевищує 10 тис. грн - відправлення не потребує додаткової упаковки. Якщо більше 10 тис. грн - товар додатково упаковується в 5-шаровий гофрокартон. Раніше всі телевізори та монітори потребували додаткової упаковки в коробку, палетні борти або флет-бокси

Гаджети, канцелярія, книги.

Тепер такі посилки можуть відправлятися замотаними в повітряно-комірчасту плівку і укладеними в пакет або в конверт з повітряно-пухирчастою плівкою, або ж в гофрокартонну коробку. Раніше обов'язково в коробку повинні були бути запаковані відправлення, які мали округлу або опуклу форму, гострі краї або містять тендітні елементи.

Кондиціонери, духові шафи, дитячі коляски.

Відправка в заводській гофрокартонній коробці, що витримує навантаження всередині без деформацій, не вимагає доупаковки. Раніше всі подібні вантажі вагою до 30 кг і більше 70 см додатково упаковувалися в палетні борти.

Читайте також: Деяким українцям підвищать пенсії на 500 гривень: названа дата

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: