18.02.2021, 13:44

Жителі Луганської та Донецької областей можуть отримати до 100 тисяч доларів на розвиток бізнесу

деньги на развитие бизнеса

Жителі Луганської та Донецької областей можуть отримати до 100 тисяч доларів від DRC-DDG на розвиток бізнесу. Стало відомо, хто може подати заяву на отримання гранту та умови для отримання грошей.

Партнерство здійснюватиметься за принципом співінвестування: грантова підтримка від DRC-DDG до 100 тис. доларів США та обов'язковий внесок партнера до 50% загального бюджету проекту. Про це повідомляє Данська Рада у справах біженців-Данська група з розмінування (DRC-DDG), передає Час Пік.

Кошти можуть отримати приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об'єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства тощо.

Основні умови програми:

  • кінцевим результатом проєкту має бути збільшення доходів місцевого населення на певній цільовій території в Донецькій та/або Луганській області, в тому числі за рахунок їхнього прямого залучення у виробничо-збутові ланцюжки;
  • ідея проєкту повинна передбачати розширення бізнес-діяльності партнера.Також однією зі складових частин бізнес-проєкту має бути залучення у виробничо-збутові ланцюжки місцевого вразливого населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту. При цьому створення нових офіційних робочих місць не є обов'язковою умовою програми;
  • проєкт повинен бути прибутковим/життєздатним для місцевого партнера;
  • передбачувана сума грантової підтримки від 10 тис. до 100 тис. доларів США;
  • співінвестиція з боку партнера у розмірі до 50 % від загальної вартості проєкту можлива у фінансовій або нефінансовій формі.

Людей, зацікавлених у співпраці з DRC-DDG, просять заповнити заявку за ]]>посиланням]]>. Зазначається, що заповнення заявки не гарантує автоматичної участі у програмі. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка прийме рішення про подальшу участь заявки у програмі.

З більш детальною інформацією про участь у конкурсі та його умовах, можна ознайомитися на ]]>сайті ]]>DRC-DDG.

Довідка: Данська Рада у справах Біженців - Данська Група з розмінування (DRC-DDG) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) і уряду Великої Британії продовжує «Програму економічного розвитку східної України», яка спрямована на підтримку вразливих верств населення через посилення їхньої ролі в місцевій економіці та залучення у виробничо-збутові ланцюжки.

Проєкти, які DRC-DDG планує реалізувати разом з партнерами, мають покращити умови життя місцевого вразливого населення та збільшити їхній дохід.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик