20.02.2021, 07:42

"Укрзалізниця" через карантин скасовує один з поїздів, призначених до 8 березня

"Укрзализныця" из-за карантина отменяет один из поездов

"Укрзалізниця" оголосила про призначення додаткових поїздів до 8 березня. Однак, у зв'язку з введенням додаткових карантинних обмежень в Івано-Франківській області, один з поїздів скасовано.

Додаткові рейси, які було призначено до Прикарпаття, замінили. Таке рішення було прийнято у зв'язку з посиленням карантину, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу УЗ.

"Укрзалізниця призначає спеціальні рейси поїзда №120 "Запоріжжя - Львів" 5 та 7 березня (6 та 8 березня назад), які замінять додаткові рейси поїзда №43 "Київ - Івано-Франківськ" 5 та 9 березня (4 та 8 березня назад)", - повідомили в "Укрзалізниці".

У компанії відзначили, що уважно стежать за епідеміологічною ситуацією в регіонах і у зв'язку з підвищенням рівня захворюваності COVID-19 та введенням додаткових карантинних обмежень в Івано-Франківській області пропонують альтернативні напрямки подорожі.

"Серед 8 призначених до першого подовженого весняного вікенду поїздів рекомендовано рейси до Одеси, Ужгорода, Вінниці, Сум та Ковеля", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" призначила 8 поїздів до свята 8 Березня. З детальною інформацією можна ознайомитися на ]]>сайті]]> компанії.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик