22.02.2021, 13:11

"Не перший рік б'ють фонтани з каналізації": у Лисичанську одна з вулиць перетворилася на ковзанку з нечистот (відео)

Ольга Романец | Все новости автора
порыв

У Лисичанську сталася чергова неприємна ситуація, пов'язана з поривом каналізації - на одній з вулиць міста з нечистот утворилися цілі річки. Поки місцеві жителі б'ють на сполох, водоканал роками закриває очі на дану проблему.

"Друзі, допоможіть розібратися з бідою... У м. Лисичанськ на вул. Канатна не перший рік б'ють фонтани каналізації", - пише автор поста.

На доказ своїх слів він виклав відео. На ньому видно річки з каналізації, протяжність яких вражає. На морозі ці смердючі потоки з нечистот перетворюються в суцільний каток, що ще більше ускладнює життя місцевих жителів.

"Машини застряють, люди ноги ламають. Страшно ходити!", - зазначає автор поста.

Тим часом вода вже почала текти в прибудинкові території. Місцеві жителі намагаються вирішувати питання своїми силами - копають канави.

Звичайно, займатися цим питанням повинен водоканал, який, виходячи з поста автора, закриває очі на дану проблему вже кілька років.

Як бути і куди стукати - невідомо. На жаль у нашому місті комунальні служби не поспішають вирішувати питання лисичан. Заявки, дзвінки та скарги залишаються без відповідей довгий час.

Тим часом біля Лисичанська з'явилася зимова "пам'ятка" - крижаний гейзер. Причиною його утворення став черговий порив, який при мінусовій температурі перетворився на крижане творіння.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик