22.02.2021, 14:17

Індійський гороскоп за датою народження, точність якого вразить навіть скептика

Ольга Романец | Все новости автора
гороскоп

Індійський гороскоп існує вже більше 5 000 років. Його особливість в тому, що складається він не тільки за Сонцем, але і за іншими видимими зірками.

Як відомо, індуси не виходять з дому без прочитання прогнозу на день, а також не будують відносини з людиною, не дізнавшись його знак, передає Час Пік з посиланням на Ukr.Media.

Мавпа. 24 січня - 5 лютого

Представники цього знака можуть здаватися холодними або байдужими, але насправді за цими якостями ховається ранима душа. Ці люди можуть багато філософствувати про своє життя і будувати глобальні плани. Крім того, вони вміють привернути до себе, а їх почуттю гумору захоплюються багато.

Левиця. 6 - 18 лютого

Ці люди дуже харизматичні і красномовні. Вони володіють лідерськими якостями, але при цьому вміють поступатися. У них дуже добра душа: вони готові віддати останнє не тільки заради близької, але і заради незнайомої їм людини. Однак представники цього знака дріб'язкові і ображаються по дрібницях.

Коня. 19 лютого - 3 березня

Вони бувають не впевнені в своїх силах і вічно сумніваються. Вони не можуть жити без інших людей і потребують підтримки. Головна мета їхнього життя - знайти себе в любові. У представників цього знака багато талантів, і якщо вони зуміють реалізувати їх в житті, то зможуть стати не тільки успішними, але і незалежними.

Лев. 4 - 16 березня

Народжені в ці дати року зазвичай дуже артистичні, емоційні і темпераменти. Вони не уявляють своє життя без турботи і уваги до власної персони. Також ці люди не бояться розчарувань, живучи одним днем.

Корова. 17 - 30 березня

Представники цього знака вміють контролювати свої почуття і емоції. Для них важливо самовдосконалюватися, вчитися чомусь новому, працювати над собою. А ось до оточуючих ці люди зазвичай мудрі і терплячі.

Слониха. 31 березня - 12 квітня

Люди, що народилися в ці дати, відрізняються великодушністю по відношенню до інших. Правда, часом представники цього знака через невпевненість в собі можуть здаватися ревнивими і підозрілими. Цього не станеться, якщо їх завжди будуть підтримувати близькі.

Кінь. 13 - 27 квітня

Ці люди відрізняються комунікабельністю, товариськістю і прагненню до успіху. Їм складно всидіти на одному місці, вони завжди прагнуть отримувати нові знання, завжди знаходяться в пошуку себе. Але якщо поруч з представниками цього знака виявиться людина сильніше, яка зуміє приборкати їх темпераментну і волелюбну натуру, то вони зможуть знайти себе і жити в повній гармонії.

Слон. 28 квітня - 10 травня

Представники цього знака зазвичай амбітні і дуже витривалі. Також ці люди вважають за краще стабільність і надійність. До партнерів вони дуже ревниві і люблять самі контролювати відносини і брати все в свої руки.

Вівця. 11 - 24 травня

Народжені в ці дати спокійні і в той же час темпераментні. При цьому їм властиво вести внутрішній діалог з самим з собою і шукати гармонію у власній душі без психологів і близьких людей. Вони можуть бути лідерами в кар'єрі, але грати другу роль у відносинах. Для того, щоб завоювати їх серце, доведеться докласти чимало зусиль.

Змій. 25 травня - 7 червня

Представники цього знака, мабуть, найчутливіші серед усіх. У людях вони цінують інтелект і хороші манери, тому що самі, незалежно від походження, наділені цими якостями. А ось в любові їм буває складно. Часом Змії занадто ідеалізують відносини, через що потім можуть переживати розчарування.

Змія. 8 - 20 червня

Ці люди прагнуть бути прикладом для наслідування і мати владу над іншими. Принаймні, від думки інших вони точно не залежать. В особистому житті вони дуже обачні. Перш ніж підпустити до себе людину, представники цього знака сто разів подумають.

Пес. 21 червня - 5 липня

Відданість і чуйність - це ті якості, які відрізняють людей, народжених під знаком Собаки. Вони не уявляють своє життя на самоті, тому завжди прагнуть перебувати серед своїх близьких. Крім того, представники цього знака мають аналітичним складом розуму.

Кішка. 6 - 19 липня

Представники цього знака дуже тактовні і доброзичливі. Також народжені в ці дати дуже охайні, а ще люблять затишок і спокій. Галасливі компанії і вечірки – не їхня історія.

Баран. 20 липня - 1 серпня

Ці люди часом звалюють на себе непосильну ношу, але несуть її до останнього, не скаржачись і не шкодуючи себе. З боку представники цього знака здаються простими і відкритими, але насправді, володіючи багатою уявою, вони схильні копатися в собі і не показувати свої почуття. Хоча з дуже близькими народжені в ці дати можуть вести себе вкрай емоційно.

Кіт. 2 - 15 серпня

Один з найбільш суперечливих знаків індійського гороскопу. Народжені під знаком Кота часто знаходяться на межі добра і зла, усвідомленості і невігластва. При цьому кіт важко вступає в серйозні стосунки. Щоб утримати представників цього знака, ними потрібно постійно захоплюватися.

Щур. 16 - 29 серпня

Ці люди люблять життя у всіх її проявах, але при цьому їм важливо домогтися матеріального і соціального благополуччя. Вони люблять розкіш і в той же час зручність і комфорт. Люблять панувати над людьми і контролювати ситуацію.

Щур. 30 серпня - 12 вересня

Представники цього знака консервативні, раціональні і розважливі. І ці якості допомагають їм і в кар'єрі, і в родині. При цьому якщо буде стояти вибір, вони віддадуть перевагу роботі і зарплаті, партнера і дітей. Більш того, затишок в домі і родичі для них вже з раннього дитинства є головними складовими в житті.

Бик. 13 - 25 вересня

Народжені в ці дати дуже консервативні, так що будь-які зміни в житті викликають у них стрес. Або, принаймні, не найпозитивніші емоції. Для того щоб відчувати себе гармонійно, поруч з представниками цього знака повинен бути партнер, у вірності і відданості якого вони будуть впевнені на всі сто відсотків.

Буйволиця. 26 вересня - 9 жовтня

Вони схили до зміни настрою, їм важко контролювати свої почуття. Поруч з ними обов'язково повинен бути людина, готова зрозуміти і прийняти їх такими, якими вони є. Також представникам знака Буйволиці бажано направити свою енергію на роботу і творчість, намагаючись бути постійними і терплячими у відносинах.

Тигриця. 10 - 22 жовтня

Ці люди люблять перебувати в центрі уваги, вони артистичні, харизматичні і не уявляють своє життя без пригод і гострих відчуттів. З ними точно не засумуєш. Також представники цього знака дуже експресивні і не потерплять зневажливого ставлення до себе.

Буйвіл. 23 жовтня - 5 листопада

Народжені в ці дати виглядають яскравими і незалежними. Здається, що слава і успіх у них на першому місці. По крайней мере, до роботи вони проявляють неабиякий інтерес і готові зробити все, щоб стати кращими в свій сфері. Однак слід знати, що найчастіше в душі на першому місці для представників цього знака все ж стоїть сім'я. Вони дуже потребують підтримки близьких.

Тигр. 6 - 18 листопада

Представники цього знака вважаються найамбітнішими і цілеспрямованими в Індійському гороскопі. З мінливістю їм слід боротися і щодо з близькими, і в особистому житті. До того ж, якщо їм вдасться знайти баланс, життя для них буде здаватися простіше.

Олениця. 19 листопада - 1 грудня

На вигляд представники цього знака здаються оптимістичними і життєрадісними. Але це пов'язано лише з тим, що вони вважають за краще ділитися з оточуючими тільки позитивними емоціями, залишаючи переживання при собі.

Олень. 2 - 14 грудня

Народжені в цей період року честолюбні і амбітні. Для них важливо постійно розвиватися і працювати над собою. Зате завдяки такій силі волі вони завжди отримують бажане. Ці люди не терплять інтриги, навіть з протилежною статтю вони спілкуються відкрито і щиро. При цьому їм важливо, щоб партнер був привабливий не тільки не зовні, але і внутрішньо.

Пес. 15 - 27 грудня

Ці люди сміливі, активні і комунікабельні. Здається, вони зможуть ужитися в будь-якому колективі і знайти себе в будь-якій справі. З ними завжди цікаво спілкуватися, вони завжди сповнені новими ідеями і здатні надихнути будь-кого. Також вони вірні і віддані друзі, готові пожертвувати багатьом заради інших.

Мавпа. 28 грудня - 10 січня

Представники цього знака відрізняються сміливістю і рішучістю. Вони вірні своїм ідеалам, у них завжди є на всю свою думку. Згорнути їх на інший шлях вкрай складно. А може, навіть неможливо. Також вони є консерваторами і часто шукають собі одного супутника на все життя.

Мангуста. 11 - 23 січня

Ці люди дуже чарівні, але втертися до них в довіру буває складно. Однак, якщо це вдасться, краще партнера або друга не знайти. При цьому вони досить волелюбні і не будуть нав'язуватися. Також для них важливо знайти улюблену справу і реалізуватися в ньому.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: