23.02.2021, 13:26

У Лисичанську та Привіллі поліцейські викрили крадіїв

Марина Началова | Все новости автора
полиция

Минулої доби до поліції звернулися мешканці м. Привілля та м. Лисичанська про скоєння крадіжок особистого майна. Проведеними заходами поліцейські встановили особи злочинців, слідчі та оперативники перевіряють їх на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Вчора 35-річний мешканець м. Привілля повідомив про те, що 20 лютого невідома особа вкрала в нього мобільний телефон. Під час проведення пошукових заходів поліцейські встановили причетність до скоєння злочину 27-річного місцевого мешканця, раніше засудженого за вчинення крадіжки.

Також по допомогу у розшуку злочинців звернулися двоє мешканців м. Лисичанська. 40-річний чоловік та 57 річна жінка повідомили, що з дворів їх приватних домогосподарств невідомі вкрали металеві ванни. Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено 21-річного раніше не судимого місцевого мешканця, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжок.

За цими фактами відомості внесено до ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених чт. 185 КК України «Крадіжка».

Дивіться ще: 

У Лисичанську обвалився дах котельні: фото

Поліція знайшла юних вандалів, що пошкодили пам'ятник добровольцям АТО у Лисичанську

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик