24.02.2021, 13:45

У Сєвєродонецьку 12-річний школяр отруївся "жувальним тютюном"

школьник отравился "жевательным табаком"

На Луганщині поліцейські розслідують факт отруєння неповнолітнього "жувальним тютюном". Підлітка "отрутою" пригостив його приятель. Школяра з Сєвєродонецька було терміново госпіталізовано.

Як повідомили у поліції, після уроків три товариші, учні 6 класу однієї зі шкіл Сєвєродонецька, спробували так званий "жувальний тютюн". Після вживання нікотиновмісної речовини, 12-річному хлопцеві стало погано. Ознаки отруєння помітили родичі підлітка і викликали "швидку", повідомляє Час Пік.

В обласній дитячій лікарні неповнолітньому надали допомогу, зараз за його станом спостерігають лікарі. Життю підлітка загрози немає. 

Правоохоронці встановили, що "жувальний тютюн" до школи приніс один з учнів, який з його слів він замовив через мережу Інтернет, а отримав товар на пошті. Наразі правоохоронці встановлюють сайт, де неповнолітній замовив небезпечний товар, а також відділення пошти, де його отримав. 

Поліція просить батьків провести бесіди зі своїми дітьми, щоб вони ні в якому разі не пробували незнайомі речовини, навіть якщо їх їм пропонують друзі.

Довідка: Снюс - вид некурительного тютюнового виробу. Являє собою подрібнений зволожений тютюн, який поміщають між верхньою губою та яснами на тривалий час - до 60-70 хвилин. При цьому нікотин з тютюну надходить в організм. Снюс відноситься до бездимного тютюну.

школьник отравился "жевательным табаком" школьник отравился "жевательным табаком"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик