25.02.2021, 12:41

У Сєвєродонецьку інтернет-провайдер "Ланет" вводить нові тарифи

В Северодонецке интернет-провайдер "Ланет" вводит новые тарифы

Один з найпопулярніших в Україні інтернет-провайдерів "Ланет" змінює тарифи. Абонентам "Ланет", які проживають у Сєвєродонецьку, варто готуватися до того, що за інтернет доведеться платити більше.

Мережа "Ланет" - провайдер інтернету та кабельного телебачення, оприлюднила важливу ]]>інформацію]]> для абонентів мережі "Ланет" у місті Сєвєродонецьку, повідомляє Час Пік.

"У зв'язку із зростанням витрат на обладнання та матеріали, необхідні для стабільної роботи мережі та її модернізації, ми змушені переглянути тарифні плани та змінити їх на актуальні. Це плановий процес, покликаний допомагати покращувати якість послуг, що надаються та підтримувати їх на належному рівні, що особливо важливо в умовах підвищеної потреби в доступі до швидкісного Інтернету та ТБ", - повідомили у компанії.

Новий розрахунковий період, який настане після 9 березня, буде відкритий з урахуванням зміни тарифу. Архівні тарифні пакети Silver, Carbon+, Соло, Бета, Бета Гігабіт, S (old 2020 акція 1+2), S (old 2020), Carbon, Корунд+ будуть змінені на актуальні.

Абоненти, які користувалися послугою Інтернет без кабельного ТБ, будуть переведені на тарифний план "S" вартістю 149 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет та кабельним пакетом Core+ або IPTV-пакет Core, будуть переведені на тариф "S+" вартістю 199 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет та кабельним пакетом Baza+ або IPTV-пакетом Baza, будуть переведені на тариф "M+" вартістю 247 грн/30 дн.

З нового розрахункового періоду вартість кабельних ТВ-пакетів складе:

  • Core+ - 99 грн;
  • Baza+ - 147 грн;
  • Prime+ - 209 грн.

З нового розрахункового періоду вартість IPTV-пакетів складе:

  • Core - 99 грн;
  • Baza - 119 грн;
  • Prime - 149 грн.

У компанії відзначили, що абоненти можуть змінити тарифний план, вибравши оптимальний за переліком актуальних в Особистому кабінеті абонента "Мережі Ланет" у розділі "Послуги". Або ж скористатися акцією "Зафіксуй ціну на рік", тим самим зафіксувавши вартість тарифу на рік.

Читайте також: В Україні мобільним операторам затвердили нові тарифи: коли і як зміниться вартість дзвінків

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик