26.02.2021, 09:40

"Нова пошта" переглянула тарифи: клієнт сам може розрахувати вартість доставки

"Новая почта"

Українська компанія, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів та посилок "Нова пошта" з 16 лютого спростила процедуру тарифоутворення для відправки вантажів. Клієнт тепер зможе заздалегідь розрахувати вартість доставки відправлення.

"Нова пошта" з 16 лютого спростила процедуру тарифоутворення для відправки вантажів, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу компанії.

Зміни торкнуться трьох категорій: відправка у палетних бортах, Flat-боксах та дерев’яному обрешетуванні.

Як зазначили у компанії, тарифікація стає прозорою для клієнта. Тепер кожен клієнт зможе заздалегідь розрахувати вартість доставки свого відправлення. 

Відправка у палетних бортах

До 16 лютого вартість відправлення розраховувалася індивідуально та визначалася по більшому значенню фактичної або об’ємної ваги. Крім того, до тарифу додавалася вартість оренди тари та іншого упакування.

Після 16 лютого вартість доставки не залежить від ваги відправлення, а визначається з необхідної кількості палетних бортів, які потрібні для транспортування вантажу. До тарифу також додається вартість оренди тари та іншого упакування.

Відправка у Flat-боксах

До 16 лютого вартість відправлення розраховувалася індивідуально та визначалася по більшому значенню фактичної або об’ємної ваги. Крім того, до тарифу додавалася вартість оренди тари та іншого упакування.

Після 16 лютого вводиться фіксований тариф на доставку, який не залежить від фактичної або об’ємної ваги, а від типу обраного Flat-бокс. До тарифу також додається вартість оренди тари та іншого упакування.

Відправка у дерев’яному обрешетуванні

До 16 лютого 2021 року вартість відправлення розраховувалася по більшому значенню фактичної або об’ємної ваги. До тарифу додавалася вартість дерев’яного обрешетування та іншого упакування.

Після 16 лютого: вартість відправлення розраховувалася по більшому значенню фактичної або об’ємної ваги помноженої на коефіцієнт 1,4. До тарифу також додається вартість дерев’яного обрешетування та іншого упакування.

Більш детальну інформацію від "Нової пошти" можна отримати на]]> сайті]]> компанії.

Нагадаємо, з 1 лютого "Нова пошта" ввела нові правила упаковки, які стосуються більшості категорій відправлень.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: