26.02.2021, 10:02

Протести в Єревані: Біля парламенту Вірменії протестувальники встановили намети

Протесты в Ереване

У Вірменії опозиція анонсувала безстрокові та цілодобові акції протесту з вимогою відставки прем'єр-міністра країни Нікола Пашиняна. У Єревані біля будівлі Національних Зборів протестувальники ставлять намети.

У Єревані проспект Баграмяна, на якому знаходиться будівля Національних Зборів, залишається заблокованим. Вірменська опозиція виконала свою обіцянку, частина мітингувальників залишилася на ніч біля будівлі парламенту, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Опозиція анонсувала безстрокові та цілодобові акції протесту з вимогою відставки прем'єр-міністра. Протестувальники перекрили проспект Баграмяна сміттєвими баками та лавками, і встановили намети на площі перед парламентом.

Вранці до парламенту під'їхало кілька автобусів з поліцією.

Опозиційні лідери Вірменії напередодні ввечері закликали заблокувати проспект біля будівлі парламенту і почати безстрокову акцію з вимогою відставки прем'єр-міністра країни Нікола Пашиняна. 

Як повідомлялося, 24 лютого Нікола Пашинян звільнив першого заступника начальника Генштабу ЗС Вірменії Тирана Хачатряна. Наступного дня генштаб висунув вимогу відставки прем'єра та уряду. Пашинян назвав це спробою військового перевороту.

Президент Армен Саркісян виступив із заявою, в якій закликав усіх громадян, влади та силові структури до стриманості та розсудливості.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: