27.02.2021, 08:42

У Лисичанську подорожчав проїзд: не пощастило пасажирам 6 автобусних маршрутів

В Лисичанске подорожал проезд: не повезло пассажирам 6 автобусных маршрутов

У Лисичанську перевізники вимагали підвищення вартості проїзду на 9 маршрутах. Влада міста прийняла рішення встановити нові тарифи лише для 6 автобусних маршрутів. Вартість проїзду знову зросла.

Голова ВЦА Лисичанська Олександр Заїка 25 лютого підписав розпорядження №212 "про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів". Вартість проїзду зросла на 6 автобусних маршрутах, повідомляє Час Пік.

"Розглянувши звернення КП ЛМР «Електроавтотранс» щодо зміни тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування та надані до них економічно обгрунтовані розрахунки, які здійснені відповідно до Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту,  затвердженої наказом  Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175, керуючись статтею 10 Закону України "Про автомобільний транспорт",   пунктом 8 частини першої  статті 4 та пунктом 8 частини третьої статті 6 Закону України "Про військово-цивільні адміністрації", зобов’язую: Встановити тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які надаються КП ЛМР "Електроавтотранс"...", - сказано у розпорядженні.

Голова ВЦА Лисичанська Олександр Заїка зобов'язав встановити нові тарифи на проїзд на шести міських маршрутах:

В Лисичанске подорожал проезд: не повезло пассажирам 6 автобусных маршрутов

Нагадаємо, до ВЦА з вимогою підняти вартість проїзду зверталися КП ЛМР "Електроавтотранс", АТП ПП "Автоальянс", ФОП Черніков Віктор Федорович, ФОП Катуніна Людмила Вікторівна. У зв'язку зі зверненням перевізників, планувалося підвищення тарифів перевезення пасажирів за маршрутами:

В Лисичанске подорожал проезд: не повезло пассажирам 6 автобусных маршрутов

Поки невідомо, чи будуть піднімати вартість проїзду на інших маршрутах, але перевізники не відступають від своїх вимог. Вони заявляють, що підвищення пов'язане зі змінами складових тарифу, а саме: підвищення мінімальної заробітної плати, збільшенням вартості на енергоносії, матеріальні витрати тощо.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик