27.02.2021, 12:29

"Кримінальний Сєвєродонецьк": у місті напали на жінку та пограбували 9-річного хлопчика

"Криминальный Северодонецк"

У Сєвєродонецьку "по гарячих слідах" розкрито два злочини. Затримано двох місцевих жителів. Один підозрюється в скоєнні розбійного нападу на жінку, другого - затримано за підозрою в пограбуванні 9-річного хлопчика. 

У Сєвєродонецьку поліція затримала двох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні тяжких злочинів, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу поліції Луганської області.

Повідомлення про напад на жінку у Сєвєродонецьку з'явилося в мережі напередодні ввечері. Вже сьогодні в поліції повідомили, що підозрюваного затримано.

"Криминальный Северодонецк"

За інформацією поліції, повідомлення 49-річної жінки про те, що біля власного будинку по пр. Центральному на неї напав невідомий надійшло 26 лютого близько 20:00. Злочинець вдарив жінку по голові та пограбував - забрав сумку з особистими речами і документами. Від удару жінка знепритомніла і впала.

Пошук злочинця ускладнювався відсутністю будь-яких його прикмет, тому що напав він зі спини і жертва навіть не мала можливості його описати. 

Незважаючи на це, поліцейські встановили особу підозрюваного, ним виявився 22-річний місцевий житель, який вже був засуджений за скоєння грабежів.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, він чекатиме обрання йому запобіжного заходу під вартою. В рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 187 КК України "Розбій" слідчі проводять необхідні слідчо-процесуальні дії. Вилучено речові докази.

"Криминальный Северодонецк"

Поліції вдалося "по гарячих слідах" розкрити ще один злочин - затримано грабіжника, який напав на неповнолітнього хлопчика. На спецлінію "102" зателефонувала сєвєродончанка з повідомленням про те, що у її дитини в ліфті невідомий забрав мобільний телефон.

На пошуки злочинця було орієнтовано особовий склад поліції та патрульні наряди, задіяли кінологів. Грабіжника затримано завдяки прикметам, які надав хлопчик, та камерам відеоспостереження, які зафіксували маршрут чоловіка.

Затриманого помістили в ізолятор тимчасового утримання. Поліцейські встановили, що 29-річний місцевий житель вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, за його плечима вже 12 років позбавлення волі.

Викрадений мобільний телефон він встиг продати, але зараз слідчі телефон вилучили і після проведення необхідних слідчих дій передадуть маленькому власнику.

Подальшу долю обох злочинців вирішуватиме суд.

"Криминальный Северодонецк"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик