27.02.2021, 16:57

Кращі французькі комедії, які варто подивитися

Ольга Станішевська | Все новости автора

Французькі комедії залучають мільйони глядачів з усього світу протягом багатьох років. Французька приказка говорить: "Краще сміятися над проблемами, ніж плакати над ними".

Ми поділяємо точку зору і пропонуємо невеликий список найсмішніших фільмів, які вийшли у Франції за останні роки. Французькі комедії можна дивитися з усією родиною, ви не будете весь фільм від сміху хапатися за живіт, але гарний настрій і приємний вечір вам гарантовані.

День виборів по-французьки

Головний герой Джефф Туше, в захваті від прибуття у своє рідне село. Але, на жаль, швидкісний поїзд просто проходить повз нього без зупинки. Розчарувавшись, він намагається зв'язатися з президентом, щоб його село не залишалася ізольованою від решти території. Не отримавши позитивної відповіді головний герой бачить тільки одне рішення — балотуватися в президенти. Скориставшись непередбачуваними політичними обставинами, Джефф Туше і вся його сім'я переїжджають в Єлисейський палац для місії високого ризику: управляти Францією. Цей фільм вже доступний на сайті КіноКрад і його обов'язково варто подивитися.

"Амелія"

Амелія красива жінка, яка живе одна в Парижі і працює офіціанткою в чарівному маленькому кафе. Але відчуває себе в повній самоті. Дівчині надзвичайно важко розпізнати свою любов, навіть якщо вона "сховалася" десь недалеко, всього за кілька кварталів. Так сталося, що Амелі усвідомила своє призначення і почала вносити зміни в житті інших людей, створювати обставини, щоб впливати на людей. Історія тепла сповнена позитивних емоцій, чарівні образи Парижа і казковий клімат неможливо підробити. Гарний фільм.

"1+1"

Паралізований мільйонер, в результаті незвичайних обставин, наймає, чорного хлопця з передмістя, щоб він доглядав за ним. Здається, що дві різні людини не зможуть знайти спільну мову. Виявляється, однак, що з плином часу між людьми розвивається нитка дружби та, попри відмінності в класі, вони можуть проводити час разом, відчуваючи незліченні пригоди. Простий сюжет стає виходом, щоб показати складні відносини й показує, що добро живе в кожному з нас.

"8 жінок"

Дія відбувається взимку в великому маєтку у віддаленому районі. Виявляється, господар будинку убитий, і в ньому вісім жінок: дружина, сестра, коханка, дочки, слуги. Вони всі під підозрою. Хто вбив? Виявляється, кожен з них має таємницю і мотивацію, але тільки один винен.

Це звучить як історія злочину Агати Крісті, але ця божевільна французька комедія, сповнена музичних елементів, в якій нічого немає, як на перший погляд.

"Делікатеси"

У найближчому майбутньому у світі, зруйнованому війнами, є багатоквартирний будинок, в якому магазин "Делікатеси" розташований на першому поверсі. Що служить? Свіжі продукти з людського м'яса. Однак ніхто не дивується.

Це божевільна французька комедія, де ніщо не схоже на те, що здається на перший погляд. Чорний гумор виливається з екрана, і ви повинні визнати, що це не фільм для всіх, але варто йому дати шанс і зануритися у світ абсурду.

теги: