27.02.2021, 21:37

Як отримати кредит готівкою без відмови

Ольга Станішевська | Все новости автора

Інтернет-технології дозволили легко подати заявку на кредит. Однак є деякі речі, які вам потрібно запам'ятати, щоб отримати запитувані гроші.

Якщо вам терміново знадобилися гроші, не бійтеся звернутися в банк за потрібною сумою. Більшість людей не отримують кредит тільки тому, що вони не просять про це. Пам'ятайте, що банкам вигідно давати гроші в борг і отримувати від цих угод прибуток.

Підтримка хорошого кредитного рейтингу

Банки та інші фінансові установи вважають за краще клієнтів з хорошими фінансовими звичками. Ваш кредитний рейтинг є відображенням вашого фінансового стану. Якщо у вас гарна репутація, то і схвалення отримаєте швидко.

Читайте терміни й умови

Доцільно взяти кредит у банку, який довго працює на ринку. Наприклад, Альфа-банк має зручний сайт з усією інформацією, в тому числі можливістю розрахувати скільки коштуватиме кредит готівкою. Уважно ознайомтеся з процентними ставками та іншими умовами. Тому що, як тільки ви підписуєте договір, ви зобов'язуєтеся його виконувати.

Ще одна умова — можливість дострокового погашення і різні варіанти платежів. Кеш кредит - alfabank.ua можна погашати через термінали самообслуговування, поштові перекази, за допомогою інтернет-банкінгу, в касах будь-якого банку України.

Джерело доходу

Ваш кредит, швидше за все, буде схвалений, якщо у вас є постійне джерело надходження фінансів. Банки в усьому світі перевіряють джерело доходу заявника. Зрештою, вони хочуть повернути вкладені гроші.

Документація

Готовність — це ключ до успіху при отриманні позики. Вам потрібно переконати банк, що ваш кредит не буде для нього ризиком. Бажано, щоб ваші документи були акуратними та розбірливими. Будьте добре організовані. Це дозволяє уникнути плутанини.

Знайте, що кредитори хочуть розуміти:

  • Для чого вам потрібен кредит;
  • Як ви зможете погасити кредит;
  • Пояснення будь негативної кредитної інформації.

Будьте готові до запитань

Дуже важливо бути добре інформованим. Передбачайте питання і будьте готові до відповідей. Ви повинні викликати довіру, коли ви взаємодієте з представником банку. Ви не йдете туди, як жебрак. Це професійна угода для взаємної вигоди.

Ви можете очікувати такі питання, як: «Скільки грошей вам потрібно?», «Куди ви збираєтеся їх витрачати?», «Як ви збираєтеся погашати?», «Чи готові ви застрахуватися?»

Будьте впевненим і скромним

Ніколи не просите кредит у винуватому тоні. Якщо у вас немає впевненості, у співробітника банку виникнуть сумніви у вашій здатності погасити кредит. Це може привести до відмови.

Уникайте хвастощів

Хоча важливо бути впевненим, що не менш важливо уникати хвастощів. Банкіри не розуміють необґрунтованих, гучних і широких заяв. Їм потрібні дані. Уникайте неправдивої інформації про ваше положення — все це перевіряється.

Теги новостей: 
Рубрика - Правозащитник: