27.02.2021, 23:03

Названо 8 слів, які не можна говорити вголос, навіть якщо язик дуже "свербить"

слова

Все, що "злітає" з язика може істотно впливати на життя і ставлення оточуючих, хоча багато хто навіть не прислухається до того, що говорить. І це не правильно.

Час Пік розповість про 8 слів, які краще взагалі ніколи не вимовляти вголос.

Справа в тому, що деякі слова не просто мають грубе забарвлення, але і привносять в життя того, хто їх вимовляє негатив. Від яких же слів варто утриматися?

1. "Не можу"

Це слово-обмежувач. Вимовляючи його, ви самі встановлюєте межі і переконуєтеся в тому, що виконання завдання не під силу. Отже, починаєте відчайдушно гальмувати на шляху до бажаного.

2. "Поганий/погана"

Дана характеристика людини несе в собі колосальну руйнівну силу. Не тільки інших не можна так називати, але і застосовувати це слово щодо себе. В першу чергу, не варто називати поганими (в будь-яких синонімах) дітей. Інакше ви ризикуєте запрограмувати їх на невдачі в майбутньому.

3. "Чорт!"

Предки вважали, що вимовити це слово - значить покликати чорта. До сих пір езотерики та віруючі люди стверджують, що вживання в повсякденній мові слова "чорт" є закликом до темних сил, через що в житті починає відбуватися повний розлад.

4. "Безнадійно"

"Надія вмирає останньою" - цей девіз знають всі, проте так чи інакше спростовують його, вживаючи в своєму лексиконі слово "безнадійно". Не варто цього робити, оскільки ви ніби даєте собі установку на те, що все втрачено. Потрібно завжди йти до кінця, вірити в себе та свою справу.

5. "Втомився/втомилася"

Чим частіше ви будете вимовляти це слово, тим менше енергії будете відчувати. Воно налаштовує на приреченість, спустошеність та депресивний лад. Крім того, існує гіпотеза, що це слово може привести до безсоння, оскільки організм налаштується на пошуки резервів енергії до дії.

6. "Прокляття/проклинаю"

Прокляття краще взагалі викинути зі свого словникового запасу. Посилаючи таку установку собі або іншій людині, ви прирікаєте його на хвороби або біди. Особливо, якщо прокляття вимовляються енергетично сильною людиною.

7. "Ніколи"

У цього слова дуже потужний обмежувальний потенціал. Вимовляючи його, ви моментально включаєте програму страхів і стаєте пасивним. А плисти за течією - не найкраща настанова.

8. "Туга"

Вимовляти часто це слово або його синоніми - значить вганяти себе в ще більший розпач. Таким чином, ви навішуєте на своє життя негативний ярлик. Поза сумнівами, як ви дивитеся на життя, як його називаєте, таким воно і буде в підсумку.

Читайте також: Астрологи розповіли, кому категорично не можна заглядати в майбутнє

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик