27.02.2021, 23:17

Яким має бути одяг для новонароджених

Ольга Станішевська | Все новости автора

Вагітність — це період, коли майбутні батьки стають ще ближчими один до одного, коли кожен день наповнюється новим змістом і солодким очікуванням народження дитини, такого рідного ще зовсім маленького, але вже улюбленого чоловічка.

Віддаючи данину традиціям і забобонів, багато батьків не купують придане для свого малюка до пологів. Але ж яке це щастя для майбутньої матусі підібрати крихітні дрібнички для своєї дитини, і з любов'ю все випрати, випрасувати і скласти на полички. Одяг для новонароджених, куплений заздалегідь, допомагає майбутній мамі заспокоїтися і відчути контроль над ситуацією. Не позбавляйте себе задоволення, перекладаючи ці приємні турботи на плечі родичів і близьких друзів.

До одягу для новонароджених застосовуються особливі вимоги. Дитячий одяг для самих маленьких повинний бути:

  • зручним і комфортним. Одяг не повинна сковувати рухи малюка, шви — натирати або залишати сліди на шкірі крихти. У перші місяці життя варто віддати перевагу простим моделям з мінімумом прикрас, швів і застібок;
  • якісним і безпечним. Матеріал і технологія пошиття виробу повинні відповідати всім стандартам. М'які і ніжні тканини натурального походження без використання агресивних барвників збережуть шкіру малюка, не викликаючи алергічних реакцій або свербіння. Акуратні шви, рівний рядок і зовнішні ярлики — ось ознаки професіоналізму при виробництві;
  • красивим і акуратним. Приємна кольорова палітра одягу малюка позитивно вплине на його розвиток, порадує батьків. Зараз можна підібрати одяг на будь-який смак, відповідний по стилю і гаманцю.

Інтернет-магазин — ідеальний варіант для покупок

Щоб покупки дитячих речей не перетворилися в виснажливі забіги по магазинах, варто віддати перевагу інтернет-магазинам, що є найзручнішим варіантом для майбутніх матусь. Якісний і недорогий одяг відомих світових брендів пропонує український інтернет-магазин дитячого одягу Nosiki. Компанія спеціалізується на продажі одягу для дітей молодшого та ясельного віку, пропонуючи своїм клієнтам тільки найякісніші вироби за доступними цінами.

Моделі

Легкі й ніжні боді, зручні пісочники, комбінезони та маєчки, теплі пальтечка і курточки, вільні кофтинки та летючі платтячка — будь-яка модель може бути підібрана за віком та розміром малюка. Найостанніші та актуальні моделі від іменитих брендів з легкістю перетворять дитину на справжнього модника або модницю.

Так, наприклад, дитячий одяг торгової марки Next відрізняють витончена елегантність і легкий англійська шик. Увага до деталей і великий досвід роботи — гарантують клієнтам неперевершену якість кожної моделі.

Цінителі європейської моди по гідності оцінять продукцію компаній C & A і H & M. Бережна турбота і любов до прекрасного допомагають створювати речі дивовижної краси та найвищої якості.

Популярні та оригінальні речі з Америки пропонує торгова марка Carters. Компанія, яка існує вже понад 100 років, активно розвивається, використовуючи у своїй роботі тільки останні модні тенденції й технології. Досвід і блискуча репутація зробили торгову марку Carters улюбленої українськими батьками.

Брендовий дитячий одяг тепер можна замовити не виходячи з дому з будь-якого міста України, будь то Київ чи Донецьк, або невелике провінційне селище. Зручна система пошуку, широкий вибір розмірів і можливість розглянути річ з усіх боків перетворюють роботу з сайтом в задоволення і розвага.