28.02.2021, 22:19

У Twitter частина контенту стане платною

Марина Началова | Все новости автора

Twitter анонсував важливі нововведення, серед яких можливість для користувачів стягувати плату зі своїх підписників за доступ до додаткового контенту, а також можливість створювати групи і приєднуватися до них на основі певних інтересів.

Відповідний анонс компанія презентувала на цьому тижні, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Функція, яка отримає назву Super Follows, дозволить користувачам Twitter стягувати плату з підписників і надавати їм доступ до додаткового контенту. Це можуть бути бонусні твіти, доступ до групи спільноти, підписка на інформаційний бюлетень або значок, який вказує на вашу підтримку.

Попередньо, підписка на платний контент буде коштувати 4,99 долара на місяць. Twitter бачить в цьому спосіб дозволити творцям контенту отримувати гроші безпосередньо від своїх шанувальників.

У компанії заявили, що функція Super Follows поки недоступна, але Twitter "буде чим поділитися в найближчі місяці".

Варто відзначити, що в останні роки набирає популярність концепція платформ, за допомогою яких автори оригінального контенту отримують донати від своїх підписників. До таких ресурсів відносяться Patreon, OnlyFans, Substack. Деякі інші платформи, включаючи Facebook, YouTube і навіть GitHub, також запустили функції прямих платежів авторам.

Читайте ще: Як в українців можуть "угнати" мобільний номер: "Київстар" попередив абонентів про небезпеку

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: