03.03.2021, 22:36

Несподівано: названо найкращий автомобіль 2021 року в Європі (фото)

авто

2021 рік ще не досяг і середини, а кращий автомобіль в Європі вже обраний. Для багатьох рішення суддів стало великою несподіванкою.

Переможцем у номінації European car of the Year ("Автомобіль року в Європі") став Toyota Yaris, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Конкурс проводиться з 1964 року в Женевському автосалоні, проте в поточному році через пандемію довелося перенести його в онлайн-формат. У голосуванні брали участь 59 автомобільних журналістів.

Як повідомляється, хетчбек Toyota Yaris набрав 266 балів. Таким чином, він випередив електромобіль Fiat 500 (240 балів) та кросовер Cupra Formentor (239 балів). Крім того, в першу п'ятірку потрапили Volkswagen ID.3 і нова Skoda Octavia.

На думку журі конкурсу, перевага Toyota Yaris в тому, що авто має "жвавий характер" і представляє велику різноманітність версій: розкид від економічного гібрида до повнопривідного хот-хетча GR Yaris з потужністю 260 кінських сил.

Минулого року в даній номінації здобув перемогу Peugeot 208.

Як повідомлялося раніше, Запорізький автозавод продовжує нарощувати виробництво легкових автомобілів. У мережі з'явилося відео з майданчика ЗАЗ, де знаходиться близько 150 нових авто.

Читайте також: Українських водіїв хочуть зобов'язати проходити ще одні курси зі складанням іспитів

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: