04.03.2021, 09:55

Мати в.о. голови Міненерго відмовилася платити за комунальні послуги: заява політика

Наталья Витренко

Мати виконуючого обов'язки глави Міністерства енергетики Юрія Вітренко і голова Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко відмовилася платити за комунальні послуги.

Наталія Вітренко звинуватила столичні комунальні служби в неякісній роботі та відмовилася оплачувати їх послуги. ]]>Претензія]]> політика до комунальників опублікована на сайті партії, повідомляє Час Пік.

Йдеться про прибирання прибудинкової території.

"У зв'язку з тим, що цього року жодного разу за весь сніговий лютий не проводилося прибирання території навколо багатоквартирного будинку, де проживає Наталія Вітренко (незважаючи на різко збільшену плату за цю комунальну послугу), вона відмовилася її оплачувати", - сказано у повідомленні прес-служби партії.

Наталія Вітренко, у своїй заяві зазначила, що за весь лютий комунальні служби жодного разу не приступали до чищення території навколо багатоквартирного будинку, де вона проживає. Тому політик відмовляється платити за послугу, яка, за її словами, фактично не була надана.

"Враховуючи викладене, на підставі зазначених вище норм чинного законодавства у сфері житлово-комунальних послуг, прошу за лютий 2021 року не нараховувати мені плату за послугу з утримання будинків та прибудинкових територій у зв'язку з її фактичним ненаданням", - йдеться у ]]>заяві ]]>Наталії Вітренко.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик