04.03.2021, 23:01

Названо 5 речей, які не можна фотографувати, навіть якщо руки дуже "сверблять"

фотография

Смартфони міцно увійшли в життя людини. Тепер кожен може бути фотографом і без кінця "клацати" все, що душі завгодно.

Однак є речі, які не можна фотографувати, передає Час Пік з посиланням на інформацію ЗМІ.

Існує ряд прикмет, згідно з якими, як мінімум п'ять речей не повинні потрапляти в об'єктив фотоапарата. Так в яких випадках краще утриматися від фото?

Сплячі люди

В першу чергу, прикмета поширюється на дітей. З давніх-давен вважалося, що їх душі під час сну вразливі, грань між реальним та потойбічним світом зникає. Тому фотографуючи сплячу людину, а особливо дитину, можна накликати на неї біду, позбавити захисту.

Покійники

Вважається, що до похорону душа може перебувати поруч з тілом небіжчика. Якщо зробити фотографію - вона "застрягне" на знімку. Це загрожує великими неприємностями автору або власнику фото.

Відображення в дзеркалі

Фотографувати своє відображення в дзеркалі - дуже популярна затія серед сучасної молоді. Але не варто цього робити. Звичайно, можна не вірити, але прийнято вважати, що людина стає енергетично слабкішою, коли робить фото в дзеркалі. Це пояснюється тим, що дзеркало "відсилає" частинку енергії в інший світ.

Фото на тлі руїн

Речі та споруди, які програли в битві з часом, не повинні бути присутніми на фото. Ці місця несуть суцільний негатив, який з фото передається його власнику. Крім того, зберігати фото, на яких ви відображені на тлі руїн (нехай навіть історичних) не варто - можуть почати відбуватися нехороші речі.

Фото під мостом - табу

Предки вважали, що міст - своєрідний канал між світом живих і мертвих. Якщо людина відобразив себе під мостом, вона може накликати хвороби та низку поганих подій. Такі фото також не можна приносити в будинок і зберігати.

У будь-якому випадку, завжди можна знайти красиві місця для фото, які будуть заряджати позитивом і не стануть причиною ваших бід.

Читайте також: Названо 8 слів, які не можна говорити вголос, навіть якщо язик дуже "свербить"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: