05.03.2021, 07:29

У Туреччині розбився військовий гвинтокрил: 11 людей загинуло

В Турции разбился военный вертолет

У Туреччині розбився військовий гвинтокрил. В результаті аварії загинуло 11 осіб, серед них командувач восьмим корпусом Сухопутних військ генерал Осман Ербаш.

Катастрофа гвинтокрила сталася 4 березня у південно-східній Туреччині. Гвинтокрил типу "Кугар", який належав командуванню Сухопутних військ, відбув з Бінгеля до Татвану, після чого з ним був втрачений контакт, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

В результаті аварії загинуло 11 осіб, двоє військових померли у лікарні вже після госпіталізації. Ще четверо отримали поранення.

При катастрофі гвинтокрила загинув командувач восьмим корпусом Сухопутних військ генерал Осман Ербаш, який стояв біля витоків створення безпілотників Bayraktar.

Як пише Telegram-канал WarGonzo, у Туреччині Ербаша вважали "одним з авторів стратегії, яка допомогла Азербайджану та турецьким військовим радникам домогтися успіху в другій Карабаській війні".

Міністр національної оборони Хулусі Акар з начальником Генштабу та командувачем Сухопутних військ відправився в район катастрофи.

В Турции разбился военный вертолет

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: