05.03.2021, 22:59

Місцеві жителі показали, як помирає Лисичанськ (фото)

лисичанск

Лисичанськ впевнено продовжує перетворюватися на покинуте місто. Зокрема, житловий фонд все застаріває, а альтернативи ніякої немає.

У соціальній мережі Facebook місцеві жителі опублікували фото будинків, які з вигляду важко назвати житловими, передає Час Пік.

Судячи зі знімків, мова йде про будинки, розташовані не далеко від заводу "Пролетарій" в районі, який в народі називають "авторинок".

Як відзначають лисичани, які колись жили в цих будинках, комфортних умов мало, якщо не брати до уваги те, що люди зробили самі.

"Яке жахливе там планування, туалету там не було, тільки умивальник. Туалет був загальний на вулиці. Люди самі робили собі зручності. Кухня та коридор в одній особі. Моя родичка там жила і після її смерті ми квартиру продали. А жила вона на третьому поверсі, тобто на горищі можна сказати",

"А ще там навіть ванної немає та душа. Купатися там не передбачено. Мешканці самі все облаштовують", - пишуть місцеві жителі.

Та й з опаленням ситуація не зовсім зрозуміла.

Це не єдине місце в місті, яке виглядає як нагромадження руїн. Раніше ми писали про один з будинків на вулиці Генерала Потапенка, маркований написом "Небезпечно для життя", де досі живуть люди.

Страшно навіть думати про те, у що може перетворитися місто років через 30-40, якщо тут ще хтось залишиться.

Читайте також: У Лисичанську горіла житлова п'ятиповерхівка: рятувальники проводили евакуацію

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик