06.03.2021, 21:12

Названі 5 речей, яких категорично не повинно бути в спальні

спальня

Спальня - одне з найважливіших місць в будинку, адже тут людина проводить більшу частину часу, відпочиваючи. Тому до підбору речей, які будуть перебувати в цій кімнаті потрібно поставитися відповідально.

Час Пік розповість про те, що краще прибрати зі спальні і більше ніколи не зберігати.

Спальня повинна бути затишною та розташовувати до умиротворення, а не викликати тривожні відчуття і перешкоджати сну. Тому ряд речей слід відправити в іншу кімнату.

Зрізані квіти

Як же приємно прокидатися і дивитися на букет квітів, подарований кимось із близьких! Але не варто спокушатися. Зрізані квіти привертають негативну енергетику і хвороби. Тому зберігати букети в спальні не потрібно, особливо якщо квіти почали в'янути. А ось кімнатні рослини в горщиках вітаються.

Дзеркало

Вважається, що дзеркала, розміщені в спальні, здатні навіть зруйнувати шлюб. Єдине підходяще місце для дзеркала - туалетний столик, але на ніч, як радять експерти по фен-шуй, необхідно його завішувати тканиною.

Книги

Для книг більше підійде вітальня або кабінет, якщо такий є в будинку. Не тому, що вони несуть негативну енергетику, а тому що, згідно фен-шуй, символізують перевантаження мозку, тому сон може бути тривожним, а настрій - пригніченим.

Фотографії

Спальня не місце для фото, адже вони можуть викликати певні емоції і відволікати від відпочинку. Головне - в цій кімнаті не повинно бути фото покійних родичів або друзів. Вважається, що такі небезпечні знімки можуть спровокувати душевний розлад, хвороби та постійну нестачу сил.

Техніка

Візьміть за правило: в спальні - ніякої електронної техніки. Не варто там ставити комп'ютер, встановлювати роутер, навіть просто класти телефони на ніч. В іншому випадку, це загрожує головними болями, безпричинними нездужаннями, пригніченістю.

Експерти фен-шуй вважають, що в спальні має бути мінімум речей та меблів - тільки те, що необхідно для сну.

Читайте також: Названо 8 слів, які не можна говорити вголос, навіть якщо язик дуже "свербить"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: