07.03.2021, 14:08

Про тепло можна забути: Народний синоптик спантеличив прогнозом погоди в найближчі місяці

Ольга Романец | Все новости автора
погода в Украине

Найближчими місяцями українці не зможуть насолодитися повноцінною весною. Так, квітень очікується холодним - можливі нічні морози від 1 до 3 градусів нижче нуля. Також у другий місяць весни очікуються дощі та сильний вітер.

Про те якою буде весна в Україні і коли прийде тепло, розповів народний синоптик Леонід Горбань порталу "Апостроф", передає Час Пік.

Весна в Україні почалася з короткочасного потепління, на зміну якому прийшли морози і сніг. Квітень також очікується холодним. За прогнозом синоптика другий місяць весни "порадує" українців нічними морозами від 1 до 3 градусів нижче нуля. Закінчитися другий місяць весни холодом, дощами і сильним вітром.

Горбань заявив, що кілька хвиль похолодання накриють Україну і після Великодня, який цього року відзначатиметься 2 травня. Він зазначив, що тієї спеки, яку зазвичай можна спостерігати в травні - не буде.

Нагадаємо, бабак Тимко передбачив, коли в Україну прийде тепло. Як заявила доглядачка бабака Надія Токарська, яка дістала Тимку з будиночка, звір не побачив своєї тіні, а значить, весна в цьому році буде ранньою.

Читайте також: Незабаром в Україні подорожчає м'ясо: експерт назвав нові ціни

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: