07.03.2021, 22:00

У Києві жорстоко вбито співробітницю поліції: підозрюють її "подругу"

Марина Началова | Все новости автора

Сьогодні вночі в Дарницькому районі Києва було знайдено тіло жінки. Її вдарили ножем більше 40 разів. Загибла виявилася поліцейською.

Повідомлення про виявлення тіла жінки на проспекті Миколи Бажана надійшло в поліцію близько 3 години ночі, передає Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Убитою виявилася поліцейська 1983 року народження. Як пишуть в мережі, при ній виявили службове посвідчення. На тілі виявили понад 40 ножових поранень.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що підозрювану у вбивстві затримано - вона дружила з жертвою.

"Місце події ретельно обстежили. Відразу опитали свідків та очевидців. Завдяки злагодженій роботі слідчих та оперативників центрального апарату Нацполіції та поліції Києва вдалося встановити підозрювану у вбивстві поліцейської. Її затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що жінки товаришували. Слідчі відпрацьовують усі версії скоєного", - повідомив Крищенко.

За погодженням із процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури, затриманій 38-річній жінці повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Разом з тим журналіст Віталій Губін опублікував у Фейсбуці фото загиблої і повідомив її ім'я.

"Жінка, труп якої в районі 4 ранку сьогодні виявили з більш ніж сорока ножовими пораненнями неподалік від входу на станцію метро Вирлиця на проспекті Бажана в Києві - старший інспектор Департаменту кіберполіції Святослава Петрова", - написав Губін.

Як повідомлялося, в Сумах 16-річна дівчина наковталася таблеток і потрапила в реанімацію.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: