17.03.2021, 08:08

Viber додав функцію, яка захищає від шахраїв: як скористатися

Viber добавил функцию, которая защищает от мошенников

Останнім часом значно активізувалися шахраї. Розробники Viber додали в налаштування месенджера корисну для користувачів функцію. Дана опція дозволить захиститися від аферистів.

У додатку-месенджері, яке дозволяє відправляти повідомлення, здійснювати відео - та голосові VoIP-дзвінки через Інтернет Viber додано новий інструмент для захисту від шахрайства, повідомляє Час Пік.

Viber тестує нову функцію, яка захистить від шахраїв. В месенджері додано новий інструмент. Тепер можна включити функцію "Захист від зайвих дзвінків". Завдяки даній опції користувачі будуть більш захищені від дій шахраїв.

Щоб активувати функцію, треба зайти в розділ "Ще" у вкладці "Налаштування", вибрати "Виклики та повідомлення" та включити тумблер, що знаходиться напроти пункту "Захист від зайвих дзвінків".

Після активації функції дзвінки від невідомих контактів надходити не будуть. Інформацію про них можна буде знайти у "Пропущенних викликах" та в розділі "Недавні виклики".

Поки нова опція доступна для всіх користувачів останньої версії Viber - володарів мобільних номерів білоруських операторів.

Користувачі, у яких досі працює застаріла версія месенджера, повинні оновити її. Тоді опція, що захищає від дзвінків шахраїв, буде доступна до використання.

Читайте також: Ноу-хау від Lifecell: Аналогів у такого стартового пакету на українському мобільному ринку немає

Viber

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик