01.04.2021, 23:03

Відродження ЗАЗ Lanos?: У ЗМІ представили фото нового "народного" авто

ланос

Знаменитий ЗАЗ Lanos борознить вітчизняні дороги вже близько 20 років. Однак ніякого оновлення поки не послідувало.

Тому в українських ЗМІ вирішили виправити ситуацію і нагадати про відродження ЗАЗ Lanos, а також представили фото потенційного бюджетного авто, яке підкорить серця автовласників, передає Час Пік.

Так, портал "АвтоЦентр" опублікував фото ймовірного ЗАЗ Lanos 2021 року, на якому можна помітити, в якому напрямку міг би розвиватися цей автомобіль, якби Запорізький автозавод не припинив його виробництво.

Як зазначається, Україні вкрай необхідний новий "народний" автомобіль, який міг би припасти до смаку та бути по кишені кожному бажаючому.

Зокрема, на сьогоднішній день для цього є всі можливості, якщо уявити, що на Запорізькому автозаводі вдасться локалізувати збірку Dacia Logan, який поки ще не дістався до України (і не відомо, коли добереться). Як вважають журналісти, основна частина вузлів та агрегатів могла б надходити з Румунії.

Чому не розглядати в якості заміни потенційного ЗАЗ Lanos авто Renault Arkana, який ЗАЗ виробляє сьогодні? Все просто. Справа в тому, що глобальна стратегія "Рено" передбачає на сьогоднішній день відхід від бюджетних версій. Ймовірно, через час ці автомобілі можуть стати менш доступними.

Читайте також: Українець отримав штраф, сума якого перевищує вартість авто (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик