02.04.2021, 08:41

Саме час привести себе у форму: 3 чая, які допоможуть схуднути

3 чая, которые помогут похудеть

Весна - саме час, щоб привести себе у форму. Навесні багато жінок шукають спосіб, як швидко схуднути до літа. У хід йдуть різні дієти, вправи та салонні процедури. Якщо зайнятися власним тілом вже зараз, влітку ви зможете блиснути ніжками в модній міні спідниці, а на пляжі вам не доведеться закутуватися у парео, приховуючи від оточуючих недосконалості фігури.

Звичайно ж, за пару місяців дуже складно прибрати зайві кілограми, які "наїдалися" місяцями. У цьому допоможуть не тільки регулярні заняття спортом, але і правильне харчування. Якщо ви ведете здоровий спосіб життя, вам доведеться менше потіти, формуючи до літа "фігуру мрії". Час Пік розповість, який чай допоможе вам у цьому.

Сечогінні властивості чаю були визнані в традиційній медицині протягом тисячоліть, оскільки вони допомагають усунути затримку рідини та зменшити запалення.

Варто пам'ятати, що чаї, про які йде мова, не є чудодійними. Але при регулярних фізичних навантаженнях і правильному харчуванні, ці напої допомагають попрощатися із зайвими кілограмами. При їх вживанні прискорюється обмін речовин, пригнічується апетит та відбувається спалювання жиру, особливо в області живота.

Ці чаї можна легко і швидко приготувати вдома, на роботі або на відпочинку.

чай для похудения

Зелений чай та м'ята

Обидва рослини відомі з глибокої давнини. Про їх корисні властивості знали ще наші далекі предки. У поєднанні, ці два компоненти дають воістину чудовий результат.

Зелений чай дуже корисний для здоров'я, оскільки багатий поживними речовинами і антиоксидантами. Різні дослідження підтвердили, що зелений чай посилює метаболізм. Цей напій має легкий сечогінний ефект.

Зі свого боку, м'ята має заспокійливу дію, в ній мало калорій. Вона контролює занепокоєння, пов'язане зі спокусами з'їсти що-небудь заборонене, а також поліпшується транзит через кишечник.

Приготувати зелений чай дуже просто. Спочатку закип'ятіть воду, тільки коли вона закипить, в чашку насипте ½ столової ложки зеленого чаю та 1/2 столової ложки листя м'яти. Через 3 хвилини видаліть листя. Дайте постояти 10 хвилин та процідіть через ситечко. Чай готовий.

Важливо! Чоловікам потрібно обережно ставитися до цього напою, так як при постійному вживанні знижується рівень чоловічих статевих гормонів!

Зеленый чай и мята

Анісовий чай

Анісовий чай є одним з найефективніших напоїв при схудненні, хоча і не дуже популярним. При його вживанні поліпшується травлення.

Анісовий чай фактично виводить гази з травного тракту, тим самим запобігаючи запаленню, болю, гастриту або підвищеній кислотністі. Напій виводить токсини, тим самим запобігаючи затримці рідини.

Приготувати анісовий чай дуже просто. Все що вам потрібно - це стакан з водою та 3 насіння анісу. Спочатку доведіть воду до кипіння, і як тільки вона досягне точки кипіння, додайте 3 насіння анісу. Зніміть чай з вогню і дайте йому постояти 5 хвилин. Чай готовий.

Важливо! Анісовий чай не можна пити у великих кількостях - це може викликати негативні наслідки для організму. Максимальний обсяг в день для дорослої людини - не більше 2-х чашок! Рекомендується пити 1 раз в день.

Анисовый чай

Імбирний чай з лимоном

Поєднання лимона і імбиру - потужний натуральний засіб для схуднення.

Імбир - відома східна пряність. Він активізує сили організму, підвищує імунну систему, очищає печінку та підсилює обмін речовин. Імбир відомий своїми протизапальними властивостями, а також має термогенну дію.

Лимон дуже корисний для здоров'я. Він є відмінним антиоксидантом, очищає організм і запобігає накопиченню жиру та запаленню в животі.

За рахунок того, що в чаї міститься велика кількість вітаміну С, такий чай використовують для лікування застуди. А завдяки тому, що імбир благотворно впливає на обмінні процеси, імбирний чай з лимоном допоможе позбутися від зайвих кілограмів. Такий напій просто ідеальний для схуднення!

Приготувати імбирний чай з лимоном дуже просто. Потрібно всього лише нагріти чашку з водою, а безпосередньо перед тим, як вода закипить, зніміть її з вогню і додайте скибочку імбиру. Накрийте чашку і дайте імбиру подіяти протягом 5 хвилин. Потім додайте скибочку лимона. Чай готовий.

Имбирный чай с лимоном

Для чаю з імбиром і лимоном краще використовувати свіжий імбир. Рекомендується пити цей чай щоранку.

Важливо! "Рогатий корінь" підходить не всім. Його слід остерігатися людям, які вживають препарати для лікування жовчних каменів та розрідження крові. Тому перед чаюванням важливо переконатися у відсутності протипоказань і строго стежити, щоб добова доза споживаного імбиру не перевищувала 8 г.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик