02.04.2021, 12:31

На Тайвані зійшов з рейок пасажирський потяг: десятки загиблих та поранених

На Тайване сошел с рельсов пассажирский поезд

На сході Тайваню при прямуванні через тунель зійшов з рейок пасажирський потяг. Частина вагонів врізалася в стіни тунелю. В результаті залізничної катастрофи загинуло та поранено десятки людей.

Трагедія сталася 2 квітня близько 09:00 за місцевим часом у тунелі "Даціншуй" на відрізку шляху в повіті Хуалянь. У момент аварії в поїзді знаходилося близько 350 пасажирів, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Пасажирський потяг йшов зі столиці Тайбея в місто Тайдун, у вагонах знаходилися десятки туристів, які приїхали на щорічний фестиваль підмітання гробниць.

Відомо, що поїзд складався з восьми вагонів. В результаті НП другий та третій вагон зійшли з рейок, четвертий та п'ятий вагон були сильно деформовані. Рятувальникам важко отримати до них доступ. 

Близько сотні пасажирів евакуювали рятувальники.

За попередніми даними, жертвами аварії стали не менше 36 осіб, ще більше 70 отримали поранення та травми.

За попередніми даними, причиною катастрофи стала погано припаркована каменезбиральна техніка, яка зісковзнула зі схилу та зіткнулася з поїздом, який виїжджав з тунелю.

Читайте також: За крок від загибелі: Ці країни можуть зникнути з карти світу вже в найближчому майбутньому

На Тайване сошел с рельсов пассажирский поезд На Тайване сошел с рельсов пассажирский поезд На Тайване сошел с рельсов пассажирский поезд

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик