03.04.2021, 18:39

7 способів прокинутися бадьорим та весь день випромінювати позитив

пробуждение

Прокинутися рано вранці під звуки будильника і при цьому бути в гарному настрої весь день - мрія чи не кожної людини.

Час Пік розповість про те, що потрібно робити, щоб не встати "не з тої ноги".

Існує як мінімум сім способів, завдяки яким бадьорість та гарний настрій після ранкового пробудження гарантовані. Напевно, хоча б один з них зможе змінити ваше життя на краще.

1. Не підхоплюйтеся за першим "покликом" будильника

Необхідно дати собі деякий час на те, щоб прокинутися. Можна трохи повалятися у ліжку, щоб прийти в себе від сну та адаптуватися до стану неспання. Це дозволить відчувати себе весь день прекрасно.

2. Прислухайтеся до свого тіла

Після пробудження слід провести "аналіз" бажань свого організму. Можливо, вам хочеться потягнутися, позіхнути або навпаки згорнутися клубочком і провести в такому положенні хоч кілька хвилин. Не варто себе обмежувати: ці нехитрі дії допоможуть зняти напругу та без проблем встати з ліжка.

3. Наповніть себе приємними тактильними відчуттями

Після того, як ви встали з ліжка, можна пройтися босоніж по підлозі або килиму. Це дозволить стопах повернути чуттєвість. В якості невеликої розминки, спробуйте підняти пальцями ніг маленькі предмети. Також рекомендується помацати руками приємні на дотик речі. В такому випадку, ваші органи чуття прокинуться без стресу і з'явиться почуття задоволеності, спокою.

4. Дивіться на щось красиве

Як часто після пробудження ви концентруєтеся на чомусь прекрасному? Якщо не лукавити, то вкрай рідко. Замість цього, ще до того, як встати з ліжка, в руках опиняється смартфон, який відразу ввергає до безоді нагальних проблем та не завжди хороших новин. Відмовтеся від подібної тактики. Ви будете почувати себе більш спокійно і впевнено, якщо просто насолодитеся світанком або красивою картиною на стіні. В іншому випадку - весь нічний відпочинок нанівець.

5. Наповніть себе звуками

Щоб відійти від сну і зробити крок в новий день зі 100% енергії, психологи радять не тільки споглядати прекрасне, але і слухати. Спів птахів, хороша музика - це те, що дійсно подарує настрій.

6. Ранкова зарядка

Не обов'язково "намотувати" з ранку кілометри для того, щоб бути в хорошому настрої. Досить виконати нескладну гімнастику - всього кілька вправ під музику. І ви побачите, як зміниться ваш погляд на світ.

7. Ніякого поспіху

Зайва метушня у відношенні пробудження також недоречна, як і під час виконання будь-якої важливої справи. Не варто накручувати себе та нервувати - насолоджуйтеся кожною хвилиною, думайте про те, що хорошого може принести сьогоднішній день і наскільки ви самі можете стати краще.

Для того, щоб зрозуміти, який спосіб підходить саме вам, доведеться трохи поекспериментувати. Можливо, хорошим варіантом стане поєднання різних практик.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик