04.04.2021, 09:02

Окупанти 10 разів відкривали вогонь по бійцях ЗСУ на Донбасі, - штаб

Ольга Романец | Все новости автора
ООС

За минулу добу, 3 квітня, було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню з боку незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передає Час Пік.

У районі оперативно-тактичного угруповання "Схід", недалеко від населеного пункту Піски, окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, а неподалік від селища Гнутове - з мінометів 82-го калібру і ручних протитанкових гранатометів. Поблизу населених пунктів Авдіївка, Широкине та Водяне, що на Приазов'ї, окупаційні війська здійснювали обстріли з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

За минулу добу, недалеко від населеного пункту Шуми, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", стався підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої, в результаті якого бойове травмування несумісне з життям отримав військовослужбовець Об'єднаних сил.

Станом на 7 годину ранку, 4 квітня, обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. З боку окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик