04.04.2021, 09:31

Знаки згори: що означають родимі плями на тілі людини

Ольга Романец | Все новости автора
Родимое пятно

Родима пляма - не просто відбиток на тілі людини. Багато хто вірить, що ця особливість є знаком згори.

У країнах Азії та Африки велику увагу приділяють знакам на тілі людини. У примітивних племенах, перш ніж стати учнем жерця, а потім і жерцем, кандидат проходить дуже серйозний іспит перед радою знахарів, чаклунів, які відшукують на його тілі особливі прикмети. За таким же принципом буддисти знаходять нового далай-ламу.

Родима пляма може розповісти щось важливе, тому варто дізнатися, що саме означають родимі плями в різних місцях тіла, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Родимі плями у чоловіків

Родима пляма на обличчі у чоловіків означає, що ця людина має дуже непростим характером. Такі чоловіки є досить непередбачуваними.

Родимі плями на руках вказують на те, що такий чоловік може бути трохи замкнутим. Також цей чоловік дуже працьовитий.

З родимими плямами на спині, шиї або сідницях народжуються хлопчики, у яких дуже сильна інтуїція. Це мудрі люди, яких практично неможливо обдурити.

Родима пляма на лівій нозі може вказувати на гнучкий характер. Такий чоловік стане чудовим чоловіком і батьком. На правій нозі родима пляма може говорити про егоїзм.

Родимі плями у жінок

Родима пляма на обличчі у жінки є ознакою великого щастя, а на руках - ознакою її скромності.

Якщо родима пляма знаходиться у жінки на спині, шиї або сідницях, то вона є володарем дуже сильної енергетики. Чим ближче родима пляма до лівого або правого плеча, тим впевненіше в собі жінка.

Родима пляма внизу спини означає, що у жінки сильний характер, але при цьому дуже ніжна і чутлива душа.

Родима пляма на правій нозі у жінки є ознакою дотепності і красномовства. Такі дівчата і жінки не терплять брехні, обману і лицемірства.

З відмітинами на лівій нозі з'являються на світ консервативні представниці прекрасної статі, які завжди знають собі ціну.

Однак варто розуміти, що велике значення має також розмір плям і їх кількість. Якщо у людини є відразу кілька родимих плям на різних місцях тіла, то впливати на характер буде тільки одне - то, яке більше за розміром.

Читайте також: Тибетський психологічний тест: 3 питання, відповіді на які вас здивують

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: