06.04.2021, 12:53

Україна відмовилася від переговорів членів ТКГ у Мінську

Ольга Романец | Все новости автора
ТКГ

Українська делегація не направлятиме своїх членів ТКГ до Мінська "для зустрічей у реальному житті". Це пов'язано з тим, що Білорусь "поки що знаходиться під впливом Росії".

Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, заступник глави української делегації в ТКГ Олексій Резніков, передає Час Пік.

"Ми категорично повідомили, що не будемо брати участь у засіданнях ТКГ, якщо раптом завершиться карантин і буде запропоновано продовжити консультації, як і раніше, в Мінську", - зазначив він.

Міністр повідомив, що Білорусь "поки що перебуває під впливом Росії", саме тому доведеться шукати іншу країну та інше місце.

Нагадаємо, в останні дні в інформаційному просторі з'являється багато повідомлень про концентрацію військової техніки РФ поблизу українських кордонів, чому є підтвердження.

Як заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, Росія нібито не становить загрози для інших країн, і пересування російських військ біля українських кордонів не повинно викликати стурбованість.

Читайте також: Держдепартамент США вимагає від Росії пояснити провокації на кордоні з Україною

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик