06.04.2021, 21:29

Мережа супермаркетів АТБ запустила власну платіжну картку, що дає право на знижки та розіграш призів

Марина Началова | Все новости автора
атб

Корпорація АТБ та Райффайзен Банк Аваль запустили спільний проект - платіжні картки АТБ-Pay. Власники таких карток матимуть можливість купувати товари у супермаркетах АТБ зі знижками та брати участь у розіграші призів.

З 6 квітня, оформити картку можна в магазинах АТБ у Запоріжжі та в будь-якому відділенні Райффайзен Банк Аваль України, повідомили у прес-службі корпорації АТБ, передає Час Пік.

У подальшому планується масштабувати проект на всі регіони країни.

Переваги картки АТБ: 

- Додаткова знижка на товари Акції Суперціна в магазинах АТБ. Такі товари позначені спеціальними цінниками. Це 500-700 товарів різних товарних груп з ротацією кожні 1-2 тижні.

- Щомісячні розіграші електронних сертифікатів в обраній Вами категорії. Для участі у розіграші треба здійснити покупки  в магазинах АТБ від 1000 грн сумарно за місяць.

- Безкоштовне поповнення:

  • готівкою - в магазинах АТБ через термінали City24 (розташовані майже у всіх магазинах АТБ), розділ поповнення Карток Райффайзен Банк Аваль;
  • безготівково - регулярний щомісячний платіж;
  • готівкою у терміналах City24, EasyPay

- Картка АТБ - це платіжна картка класу VisaGold від Райффайзен банк Аваль. Ви можете зробити її своєю пенсійною, зарплатною чи отримувати на неї соціальні виплати.

- Безкоштовне отримання картки, зняття готівки в банкоматах та інші переваги.

Дивіться ще: Купив і поїхав: Українці тепер можуть зареєструвати авто просто у автосалоні

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: