07.04.2021, 09:50

"Скоро будемо у середньовіччі": Замерзаючі жителі Лисичанська незадоволені відключенням опалення

Лисичанск, отопительный сезон

Минув тиждень відтоді, як у будинках лисичан охололи батареї. Люди скаржаться на холод у квартирах, школах та дитсадках. А в мережі досі не вщухають суперечки та обговорення закінчення опалювального сезону.

Жителі Лисичанська скаржаться на те, що замерзають у власних квартирах і незадоволені занадто раннім, на їхню думку, закінченням опалювального сезону, повідомляє Час Пік.

Соціальні мережі дозволяють простежити настрої місцевих жителів. В одному з регіональних пабліків з'явився пост, який викликав жвавий інтерес у лисичан і продовжує збирати коментарі.

Лисичанск, новости соцсетейЛисичанск, новости соцсетей

Жителі Лисичанська дивуються, чому в сусідньому Сєвєродонецьку, до якого рукою подати, досі люди ніжаться в теплих квартирах, в той час, коли в будинках лисичан температура часом показує трохи вище +10.

Людей обурює той факт, що доводиться включати обігрівачі, щоб зігрітися. Багато відзначили, що користувалися обігрівальними приладами навіть тоді, коли в будинках було опалення.

Але якщо в квартирі ще можна хоч якось зігрітися, то в школах та дитсадках діти змушені одягати "сто одежинок", щоб не замерзнути.

Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетейЛисичанск, новости соцсетей

Тим часом, є й ті, хто розуміє, чому в місті склалася така ситуація. На сьогоднішній день КП "Лисичанськтепломережа" накопичило величезні борги за газ.

Лисичанск, новости соцсетей

Поки лисичани скаржаться на холод у квартирах, жителі Сєвєродонецька їм заздрять. З коментарів стало ясно, що топлять у Сєвєродонецьку добре і в квартирах з настанням весни стало дуже жарко. Багато хто з сєверодончан вже мріють, щоб в їх будинках відключили опалення.

Северодонецк, новости соцсетей Северодонецк, новости соцсетей

Жителі Лисичанська, які вже звикли жити у "спартанських" умовах, мріють, що прийде час і життя в місті налагодиться. Але часто в коментарях можна зустріти думку, що "мовчазні" лисичани самі винні та заслужили таке життя...

Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей

Раніше ми писали про закінчення опалювального сезону в Лисичанську. Свій коментар щодо ситуації, яка склалася з опаленням у Лисичанську дала головний інженер КП "Лисичанськтепломережа".

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик