08.04.2021, 08:06

Мережу підкорив кумедний їжачок, який намагається зробити "складний" вибір - поїсти або поспати: відео

Иллюстративное фото / Открытый источник

У мережі з'явився кумедний ролик, який підкорив серця багатьох передплатників. На відео милий втомлений їжачок намагається зробити вибір - поспати або поїсти. Курйозне відео набрало майже 4 тисячі "лайків" у Twitter.

Мережу підкорив ледачий їжачок, який так втомився по дорозі до тарілки з ласощами, що вважав за краще розслабитися і просто заснути біля їжі, повідомляє Час Пік.

Кумедне відео опублікувала в Twitter користувач мережі під ніком "гілочка калейдоскопа". Вона зазначила, що дивилася його 40 хвилин, а потім захотіла поділитися ним з іншими.

"Я дивилася це відео з їжаком рівно сорок хвилин, і ви подивіться. Він тягнеться до їжі ... позіхає... і забиває, завалюючись на бочок ... відео, благословенне ангелами", - написала дівчина.

На відео відображено, як їжачок підповз до тарілки з їжею і висунув язичок, намагаючись дотягнутися до їжі. А потім позіхнув, перекинувся на бік і заснув.

Ролик припав до душі користувачам мережі. Відео набрало майже 4 тисячі "лайків".

"Солодкий малишок","Яка щаслива тварина", "Пташка, всі маленькі - такі живі істоти", "В нашій родині так робить не їжак, а я", "Нам всім іноді потрібно побути цим їжачком!", "Все суєта", - прокоментували користувачі мережі курйозне відео.

Читайте також: Жаб'яче цунамі, тасманський квазіморж і руйнування Капітолію: знамениті розіграші в історії людства

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик