08.04.2021, 12:59

На Луганщині знайшли тіло 17-річного хлопця, який перебував у розшуку з лютого

На Луганщине обнаружено тело 17-летнего парня

У Луганській області в річці Айдар знайшли тіло 17-річного хлопця, який зник 12 лютого. Поліцейські виявили труп під час чергового огляду околиць та водойм.

Сьогодні, 8 квітня, в с. Заайдарівка поблизу смт Новопсков в річці Айдар поліцейські знайшли труп безвісти зниклого 17-річного Івана Лихоноса, пошуки якого тривали з 12 лютого, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Луганської області.

До пошуків хлопця були залучені особовий склад місцевого відділення поліції, оперативники Управління карного розшуку, ювенальні поліцейські, кінологи, прикордонники, нацгвардійці, працівники ДСНС, майже всі односельці хлопця та волонтери з сусідніх селищ. 

Під час розшуку зниклого спільні пошукові групи правоохоронців та місцевих жителів прочісували околиці селища, оглядали занедбані споруди, колодязі, лісосмуги та водойми. 8 квітня під час чергового обходу річки Айдар правоохоронці виявили тіло хлопця. Рятувальники доставили тіло на берег.

На даний момент вживаються всі необхідні слідчі та розшукові заходи щодо встановлення обставин смерті хлопця. Остаточна причина смерті буде встановлена після проведення розтину.

На Луганщине обнаружено тело 17-летнего парня На Луганщине обнаружено тело 17-летнего парня На Луганщине обнаружено тело 17-летнего парня

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик