09.04.2021, 17:15

50-річний житель Лисичанська влаштував на Subaru Forester дикі "перегони" з патрульними (відео)

патрульная полиция

У Лисичанську водій Subaru Forester притягнутий до відповідальності за те, що влаштував "перегони" з патрульними по місту, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

Автомобіль Subaru Forester був помічений під час порушення ПДР. На вимогу поліцейських зупинитися водій не відреагував, а навпаки - почав набирати швидкість та спробував втекти.

"Патрульні поліцейські кількома екіпажами намагалися заблокувати порушника і він, ледь не таранячи службові авто, продовжував рух. В кінці поліцейські загнали водія в глухий кут і затримали", - йдеться в повідомленні.

"Лихим" порушником виявився місцевий 50-річний житель, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, в тому числі - за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

В цілому, сума штрафів, які раніше були накладені патрульними на водія і які він повинен заплатити до державного бюджету, перевищує 100 тисяч гривень.

"Цього разу чоловік отримав від патрульних чергову постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП за керування автомобілем після позбавлення судом цього права зі штрафом у 20 000 400 гривень. Також поліцейські винесли постанову за не включений покажчик повороту за ч. 2 ст. 122 КУпАП і склали протокол за невиконання вимог про зупинку за ст. 122-2 КУпАП", - зазначили правоохоронці.

Читайте також: У Лисичанську під час ліквідації пожежі в житловому будинку виявили труп

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик