14.04.2021, 10:58

Збив велосипедиста і втік з місця ДТП: У Привіллі поліція знайшла винуватця аварії

Приволье, ДТП

У місті Привілля Луганської області поліцейські встановили особу та місцезнаходження чоловіка, який скоїв ДТП та втік з місця події. Потерпілий велосипедист знаходиться у лікарні.

47-річний місцевий житель-винуватець ДТП, сховав автомобіль у гаражі, а сам переховувався вдома, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу поліції Луганської області. 

Повідомлення про ДТП по вул. Вишневій м. Привілля надійшло в поліцію 13 квітня близько 16:45. Повідомлялося, що автомобіль скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку з автомобілем, після чого з місця події зник.

За записом з відеореєстратора припаркованого неподалік автомобіля патрульні встановили модель, марку, колір авто та частину номерного знака автомобіля порушника. Крім цього на місці ДТП залишилося розбите в результаті аварії автомобільне дзеркало. Слідчі при огляді місця події вилучили речові докази.

Велосипедиста з численними переломами, лікарі госпіталізували в травматологічне відділення центральної міської лікарні Лисичанська, загрози життю немає.

Патрульні поліцейські негайно почали пошуки винуватця ДТП. Правоохоронці швидко розшукали ймовірного винуватця ДТП. Автомобіль Chevrolet Aveo 47-річний водій сховав в одному з гаражних кооперативів.

Чоловіка доставили до медичного закладу для здачі аналізів та проведення огляду. Лікар зафіксував, що громадянин перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

Під час супроводу водія до лікарні, той неодноразово пропонував патрульним неправомірну вигоду за не притягнення його до відповідальності.

За порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження водієві загрожує кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Приволье, ДТП Приволье, ДТП Приволье, ДТП Приволье, ДТП Приволье, ДТП

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик