15.04.2021, 11:54

Змінився графік руху автобусного маршруту між Сєвєродонецьком та Лисичанськом: новий графік

маршрут №221

Перевізник оновив розклад руху автобусів, що курсують між Лисичанськом та Сєвєродонецьком за маршрутом №221. У будні та у вихідні дні графік відрізняється.

Між Сєвєродонецьком та Лисичанськом працює автобусний маршрут №221 "Лисичанськ АС - Сєвєродонецьк АС", який проходить через залізничний вокзал та Павлоград, повідомляє Час Пік.

Перевізник "Автолайн Компані" повідомив, що оптимізував графік руху автобусів, що курсують між Лисичанськом та Сєвєродонецьком. Як повідомили в компанії, зміни були внесені після проведення аналізу пасажиропотоку та графіка руху поїздів.

На сторінці ПП "Автолайн Компані" у Facebook розміщено оновлений графік руху автобусів за маршрутом №221 "Лисичанськ-Сєвєродонецьк" через залізничний вокзал "Лисичанськ" та Павлоград.

Увагу пасажирів звертають на те, що графік руху автобусів у будні дні та графік руху автобусів у вихідні дні різниться.

"Шановні пасажири! Ми оновили розклад руху за маршрутом №221 "Лисичанськ АС - Сєвєродонецьк АС" через залізничний вокзал та Павлоград.

Зверніть увагу - в будні дні та у вихідні графік відрізняється.

Графік сформовано на основі аналізу пасажиропотоку протягом двох тижнів. Зробили все, що в наших силах, щоб було зручно.

Водіям поставлено завдання неухильно дотримуватися графіка, і ми тримаємо питання на постійному контролі.

Бажаємо вам зручних поїздок!", - йдеться у повідомленні.

маршрут №221

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик