20.04.2021, 13:22

На Луганщині виявили 190 одиниць боєприпасів, які були заховані в 2014 році

Ольга Романец | Все новости автора
схрон

На Луганщині правоохоронці виявили схованку боєприпасів, яку у 2014 році зробив місцевий житель Привілля, перебуваючи у складі незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

У схованці правоохоронці вилучили понад 190 одиниць різних боєприпасів: постріли ВОГ-17М і ПГ-7с, ручні кумулятивні гранати, РПГ, вишибні заряди і тротилові частини гранати ПГ-7Л, вишибні спритні заряди до ПТРК "Конкурс", патрони різного калібру.

"Весь цей смертоносний арсенал був надійно прихований 41-річним жителем м. Привілля, якого слідчі в березні цього року оголосили в розшук за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого статтею 260 КК України (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь в їх діяльності), як учасника НЗФ так званої "ЛНР", - йдеться в повідомленні.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що в 2014 році підозрюваний вночі на вантажівці привіз мішки і носив їх у свій будинок.

Під час обшуку цього будинку правоохоронці виявили арсенал боєприпасів, упакований у мішки та захований у меблях та стелажах літньої кухні та у дворі домоволодіння.

Читайте також: Окупанти з ОРДЛО перешкоджають роботі СММ ОБСЄ: "глушать" безпілотники і затримують авто

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик