21.04.2021, 15:11

Планували створити "картинку для росЗМІ": На Харківщині СБУ затримала автобуси з "тітушками"

Марина Началова | Все новости автора

У межах масштабних антитерористичних навчань на Харківщині попереджено проникнення на територію області кількох груп "тітушок" загальною кількістю понад 60 осіб.

Про це повідомив прес-центр СБУ, передає Час Пік.

Автобуси з «тітушками» були затримані на під’їздах до Харкова з боку Донецька, Дніпра та Полтави. Всі ці особи є мешканцями інших регіонів України і не мають жодного відношення до Харківської області, повідомили в СБУ.

За наявною інформацією, ці групи були направлені до Харкова на замовлення однієї з проросійських політичних сил України для проведення протестних акцій у місті, а також провокування громадського невдоволення та масових протиправних дій під час проведення чергової сесії Харківської міської ради.

Зазначені акції мали на меті дестабілізувати громадсько-політичну ситуацію в регіоні та створити вигідну керівництву Росії "картинку" для обґрунтування можливих актів агресії РФ проти України.

Правоохоронці Харківщини, використовуючи усі передбачені законом засоби, припиняють можливі протиправні дії.

Служба безпеки заявляє, що відкрита для громадян України і закликає усіх в разі виявлення фактів підготовки до скоєння протиправних дій невідкладно повідомляти будь-яким зручним способом.

Читайте ще: У Держдумі заговорили про визнання "ЛДНР" і введення російських військ на Донбас

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: