29.04.2021, 13:55

"Гадимо та вбиваємо своє місто": Що діється у Лисичанську біля кладовищ перед Великоднем

Иллюстративное фото / Открытый источник

З наближенням найбільшого і світлого християнського свята у Лисичанську все вище ростуть купи сміття. Місцеві жителі показали, що діється біля кладовища.

З приходом тепла і наближенням Великодня лисичани потягнулися на кладовища, щоб прибрати могили рідних та близьких. І чим чистіше стає на території кладовища, тим більше розростається звалище навколо нього, повідомляє Час Пік.

Місцеві жителі у соцмережах не вперше показують, на що перетворюють рідне місто самі лисичани. Така картина спостерігається не тільки біля кладовища.

Люди не задоволені тим, що відбувається, але багато хто задається питанням: куди подіти сміття, якщо біля кладовища немає контейнерів? Це питання вони адресують місцевій владі, яка могла б перед святом організувати хоча б тимчасову установку сміттєвих контейнерів.

Варто відзначити, що серед сміття багато штучних квітів. Людей вже не перший рік закликають не приносити на могили пластикові квіти, які пізніше при спалюванні завдають непоправної шкоди екології. Захисники природи запевняють - краса таких квітів швидкоплинна - після кілька дощів від яскравих фарб залишиться лише блякла подоба, а шкода для навколишнього середовища величезна.

Поки люди не чують закликів екологів. Щороку в Лисичанську перед святами на могилках з'являються яскраві штучні квіти, а навколо кладовища - нові купи сміття.

Як зазначив лисичанський активіст Анатолій Рижков у своєму новому відео, лисичани самі "гадять та вбивають своє місто". Судячи з коментарів, багато хто з ним згодні.

Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик