02.05.2021, 14:52

"ПриватБанк" скасував відсотки на залишок по одній з популярних карт

Ольга Романец | Все новости автора
ПриватБанк

"ПриватБанк" почав інформувати клієнтів, що з 01.06.2021 буде скасовано депозитну властивість картки "Універсальна" та припинено нарахування відсотків на залишок власних коштів.

"ПриватБанк" пропонує альтернативну послугу "Приват-вклад", яка дозволить накопичувати кошти, передає Час Пік.

"Ви звикли отримувати відсотки на залишки по картах. Ми розуміємо. Пропонуємо альтернативу-послугу "Приват-вклад". Фактично це те ж саме, що і депозитна властивість картки. "Приват-вклад" дозволяє легко накопичувати кошти. У будь-який момент ви зможете зняти потрібну вам суму без комісії. Клієнтам подобається, що "Приват-вклад" дозволяє розділити свої кошти на ті, які плануєте витратити відразу, і на ті, які треба притримати про всяк випадок", - йдеться в повідомленні.

Також можна скористатися послугою "Скарбничка", яка дає можливість автоматично зараховувати кошти на накопичувальний рахунок. Їх також можна зняти в будь-який момент.

Як повідомляється, останній період виплати накопичених відсотків на залишок коштів за депозитною властивістю карт - травень 2021 року. Відсотки будуть виплачені 01.06.2021 в повному обсязі за ставкою 4%.

Нагадаємо, в Україні можуть зрости тарифи на пересилання поштою, в протилежному випадку державна "Укрпошта" може виявитися збитковою.

Читайте також: Оператор Vodafone дарує півроку безкоштовного зв'язку: як скористатися акційною пропозицією

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: