03.05.2021, 14:37

У Лондоні проходить перша реальна зустріч міністрів G7 з часу початку пандемії

Ольга Романец | Все новости автора
страны G7

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" проводять в Лондоні першу особисту зустріч з часу початку пандемії COVID-19.

Про це повідомив держсекретар США Ентоні Блінкен, передає Час Пік.

Великобританія приймає зустріч міністрів закордонних справ країн "Великої сімки", оскільки зараз головує в організації. Крім власне членів G7, Великобританія запросила на зустріч міністрів з Австралії, Індії, Південної Африки та Південної Кореї.

За словами міністра закордонних справ Великобританії Домінік Рааб, на Лондонській зустрічі міністри обговорять питання про створення ефективного механізму протидії російській дезінформації, а також кліматичні проблеми.

Головним питанням порядку денного зустрічі стала підготовка червневого саміту G7 в Лондоні, який з метою "активізувати співпрацю з традиційними союзниками", планує відвідати президент США Джозеф Байден.

Нагадаємо, як повідомив міністр закордонних справ Великобританії Домінік Рааб, країни "Великої сімки" розглянуть можливість створення спільного механізму реагування для протидії поширенню пропаганди і дезінформації з боку Росії.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: