01.11.2021, 10:23

Де і як швидко отримати кредит готівкою

Ольга Станішевська | Все новости автора

Досить часто виникають ситуації, в яких без грошей просто не обійтися! Коли терміново потрібні кошти на лікування, покупку автомобіля чи побутової техніки, навчання чи урочисту подію. Різні кредитні установи пропонують свої умови для швидкого та безболісного отримання готівки.

Швидко і без особливих зусиль кредит оформляється на сайті, ця процедура проста і зрозуміла для всіх і займає лише 15 хвилин. Вам не знадобиться довідка про доходи й не потрібно буде вистояти величезні черги. Щоб отримати суму до 100 тис. грн (терміном до 5 років), необхідно подати заявку на отримання кредиту в онлайн-режимі на сторінці Ідея Банк. Послуга оформляється для мешканців Києва, Харкова, Одеси та інших міст.

Заповнити заявку на швидке отримання грошей можна прямо з дому чи офісу. Вам не знадобиться закладати своє майно або наводити поручителів. Достатньо бути українцем, який досяг 18-річного віку. З документів знадобляться лише паспорт та ідентифікаційний код. Після залишеної заявки у найкоротші терміни ви отримаєте рішення щодо кредиту. Далі справа за малим. Залишається лише отримати гроші на руки у відділенні банку.

На сайті ideabank.ua ви можете оформити такі кредити, як «Легкі гроші 1,49», «3 переваги», «Кредит на ремонт», «Кредит Велика готівка» та ін.

Наприклад, кредит «Велика готівка» є новим товаром банку. Завдяки йому клієнт може отримати великі гроші за максимально спрощеною системою. Вам запропонують найвигідніші умови кредитування з обслуговуванням без прив'язки до відділення банківської установи. За умовами, ви зможете погасити кредит достроково, а якщо зарекомендуєте себе як сумлінний платник, то вам запропонують надалі отримувати кошти на вигідніших умовах.

Також ви можете взяти кредит «Готівка на авто». Це унікальна можливість отримати потрібну суму, яку бракує на придбання мрії. Заявку на оформлення можна також подавати в режимі онлайн. Кредит у конкретному випадку оформляється на суму до 100 тисяч гривень, його максимальний термін погашення становить 60 місяців. Позичальник повинен бути повнолітнім та його вік не повинен перевищувати 65 років.

Послуга «кредит готівкою» - це без сумніву один з найбільш зручних способів поправити своє матеріальне становище або отримати суму грошей на важливу покупку. Щоб не сумніватися у стабільній роботі фінансової установи та її репутації, уважно читайте кожен пункт договору, знайомтеся з відгуками клієнтів та обирайте найбільш вигідну для вас пропозицію.

Теги новостей: 
Рубрика - Правозащитник: