26.11.2021, 18:56

Ахметов відповів Зеленському на заяву про державний переворот

ахметов

У п'ятницю, 26 листопада, відбувся прес-марафон президента України Володимира Зеленського, в ході якого він заявив про підготовку державного перевороту та участь у ньому бізнесмена Ріната Ахметова. Ахметов прокоментував слова Зеленського.

Відповідь ]]>оприлюднена]]> на сайті холдингової компанії System Capital Management, яка належить Ахметову. Він геть заперечує інформацію Зеленського, передає Час Пік.

"Інформація, оприлюднена Володимиром Зеленським, про нібито втягування мене в якийсь держпереворот є суцільною брехнею. Мене обурює поширення цієї брехні, незалежно від того, якими мотивами керується президент. Моя позиція була і буде однозначною - незалежна демократична та цілісна Україна з Кримом і моїм рідним Донбасом. Мої дії це підтверджують. Як громадянин України, найбільший інвестор, платник податків і роботодавець країни і далі захищатиму вільну Україну, вільну економіку, демократію і свободу слова. І зроблю все від себе залежне, щоб авторитаризму і цензури в Україні не було", - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, Зеленський повідомив, що державний переворот готується на початок грудня. На його проведення передбачається мільярд доларів.

Читайте також: 

Єврооблігації ДТЕК Ахметова після слів Зеленського про держпереворот почали втрачати в ціні

Зеленський про "вагнергейт": "Це була операція під назвою Бурба, яка, слава богу, закінчилася"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: