27.11.2021, 08:11

Бурба має намір подати судовий позов проти Зеленського

Марина Началова | Все новости автора

Колишній очільник Головного управління розвідки України Василь Бурба заявив про намір подати до суду проти президента Володимира Зеленського.

Про це Бурба сказав в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", повідомляє Час Пік.

Приводом для такого рішення стали заяви Зеленського під час прес-марафону: глава держави звинуватив Бурбу в розголошенні секретної інформації про підготовку спецоперації із затримання найманців "Вагнера".

"Виступ президента був досить емоційним. Такий рівень емоцій я собі дозволити не можу як військовослужбовець. Водночас і проігнорувати я не можу слова президента на мою адресу... Про торгівлю матеріалами та документами", - сказав Бурба в ефірі ток-шоу. .

Він додав, що іноземні партнери були здивовані словами Зеленського.

"Я змушений із завтрашнього дня звернутися до суду, і нехай суд поставить крапку в цьому питанні. Це питання не до мене, чи Бурба торгує документами, інформацією, це питання довіри наших партнерів", - повідомив Бурба.

Нагадаємо, на прес-марафоні Зеленський розкритикував Бурбу та спецоперацію із затримання "вагнерівців" загалом. За його словами, операція не була продумана детально, а Бурба - "аферист та авантюрист".

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: