28.09.2013, 05:14

Анатолий Коньклв: "Игра без поддержки болельщиков - большая потеря для украинской сборной"

Петр Владимиров | Все новости автора

Анатолий Коньков. Фото: ffu.org.ua Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прокоментував інформацію стосовно санкцій ФІФА по відношенню до Федерації футболу України.

− Ми занепокоєні таким рішенням. ФФУ робить все для того, щоб національний футбол розвивався з кожним днем і виходив на новий рівень. В той же час, ми знаємо, що є сила, направлена на дискредитацію українського футболу та всієї нації. Як Президент ФФУ, завіряю кожного вболівальника, який приходить підтримати національну збірну серцем, а не расистськими вигуками, що ми зробимо все для того, щоб і надалі нарощувати імідж національного футболу у світі.<

Серед прихильників збірної не місце расизму, фашизму і будь-яким радикальним проявам. Ми засуджуємо таку поведінку на українських трибунах. Адже те, що хтось називає патріотизмом, шкодить країні, за яку ми всі переживаємо. Стадіон − є футбольною ареною, а не політичною.
Ми повинні із мудрістю прийняти та виконати рішення ФІФА. Звичайно, гра без підтримки українських вболівальників, які завжди палко переживають за збірну − дуже відчутна втрата для команди. Але я закликаю всіх, хто не байдужий до національної збірної, підтримати її біля телеекранів. Впевнений, що від вашої підтримки багато що залежить. І впевнений, що Михайло Фоменко знайде потрібні слова і збірна пройде цей іспит з гордістю. Іспит, після якого всі ми станемо ще сильніші. Майже завжди до великих звитяг важкий шлях. Ми маємо сили для того, щоб вийти із цієї ситуації із високо піднятою головою.
ФФУ

Теги новостей: